ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Δημήτρης Κωστούρος: "Ο Δήμος θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης του κτιρίου του συσσιτίου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:38:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος: "Ο Δήμος θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης του κτιρίου του συσσιτίου"
Σε δηλώσεις ,για το θέμα της ανέγερσης του κτιρίου του Ενοριακού Συσσιτίου της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, προχώρησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, με αφορμή την ανοιχτή επιστολή που απέστειλαν οι Ενορίτες Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου στην οποία εκφράζουν την ανησυχία τους για την πορεία υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε ότι: «Η υλοποίηση του έργου ανέγερσης του κτιρίου, που θα στεγάσει την κοινωνική δομή του Ενοριακού Συσσιτίου της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, είναι αδήριτη ανάγκη για όλη την περιοχή, πέρα από κάθε αμφισβήτηση και συζήτηση. Πρέπει όλοι με βασικό στόχο αυτό να ενεργήσουν από την πλευρά τους ώστε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης του έργου, με τη χρηματοδότηση από το εθνικό ΠΔΕ, ώστε να πραγματοποιηθεί η ανέγερση του κτιρίου της συγκεκριμένης δομής. 

Ο Δήμος Ναυπλιέων από την πρώτη στιγμή εμπράκτως έχει αποδείξει την βούληση του να προχωρήσει το έργο, με την χρηματοδότηση και εκπόνηση μελετών αξίας 70. 000 ευρώ και με την σύνταξη φακέλου για την αδειοδότηση του κτιρίου. Υπό τις παρούσες δε συνθήκες, ο Δήμος θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού στόχου. Είμαι δε σίγουρος, ότι όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει μιας και η κραυγή των εθελοντών ενοριτών και του εφημέριου π. Ελευθέριου Μίχου, του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, τους βάζει όλους προ των ευθυνών τους. 

Ο Δήμος Ναυπλιέων ποτέ δεν μπήκε και δεν θα μπει στο παιχνίδι των υποσχέσεων, σεβόμενος απόλυτα το έργο και τον κόπο του κάθε ανθρώπου.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ