ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Νεκρή οδηγός τζιπ που έπεσε από γκρεμό σε λίμνη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | |
Νεκρή οδηγός τζιπ που έπεσε από γκρεμό σε λίμνη (βίντεο)
Ένα απίστευτο βίντεο δείχνει τη στιγμή που τζιπ μεγάλου κυβισμού κατρακυλάει στο γκρεμό και πέφτει σε λίμνη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα.


Τραγικό θάνατο βρήκε μία 58χρονη Ισπανίδα, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε από λόφο μέσα σε τεχνητή λίμνη, την ώρα που ο σύζυγός της είχε βγει έξω από αυτό για να τραβήξει φωβτογραφία.

Ο άντρας συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ωστόσο εκείνος ισχυρίζεται ότι αντιλήφθηκε πως η σύζυγός του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν εκείνο εξαφανίστηκε από την άκρη του γκρεμού στην περιοχή Alarcon.

Τα τρομακτικά στιγμιότυπα από το δυστύχημα κατέγραψε, κατά λάθος, ένας μάρτυρας που είδε το Land Rover να βγαίνει εκτός ελέγχου και να κατευθύνεται προς τη λίμνη.

Στα πλάνα το όχημα διακρίνεται να πέφτει από ύψος 15 μέτρων, κατρακυλώντας μέχρι που κατέληξε στη λίμνη. Δύτες της αστυνομίας ανέσυραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας την Τετάρτη, ενώ το αυτοκίνητο ανελκύστηκε χθες.

Η άτυχη 58χρονη καταγόταν από την Καταλονία και είχε ξεκινήσει μία εκδρομή οδικώς με τον σύζυγό της στην Ισπανία, όταν σταμάτησαν στο δημοφιλές σημείο Plaza de Armas, πάνω από την τεχνητή λίμνη για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Κάτι που απέβη μοιραίο για την άτυχη γυναίκα.

Ο δήμαρχος του Alarcon, Πέδρο Παρράγα, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωησς, ότι ο σύζυγος της 50χρονης κατάλαβε ότι η γυναίκα του βρισκόταν ακόμη στο αυτοκίνητο, όταν το είδε να κατρακυλά.

«Η περιοχή εκεί έχει πολύ όμορφη θέα. Ο άντρας βγήκε έξω να τραβήξει φωτογραφία και θεώρησε ότι το ίδιο έκανε και η σύζυγός του. Μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο είχε πέσει στο γκρεμό», πρόσθεσε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ