ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Απίστευτη ιστορία στην Αχαΐα: Πέθανε ο πατέρας της και της άφησε δυο βαρέλια γεμάτα με χρυσές λίρες!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 μ.μ. |
Απίστευτη ιστορία στην Αχαΐα: Πέθανε ο πατέρας της και της άφησε δυο βαρέλια γεμάτα με χρυσές λίρες!!!
 Μια "χρυσή" κληρονόμος κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στην Αχαΐα. Πρόκειται για μια γυναίκα, κόρη ενός αγρότη, που αν και ζούσε συντηρητικά επί χρόνια, είχε στην κατοχή του χιλιάδες χρυσές λίρες. Ο "θησαυρός" ήταν κρυμμένος για χρόνια μέσα σε δύο μεγάλα βαρέλια και κανείς, πλην του πατέρα της, δεν γνώριζε το παραμικρό.

Την απίστευτη ιστορία αποκαλύπτει δημοσίευμα της “Πελοποννήσου”, το οποίο έδωσε «τροφή» για συζητήσεις σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα δεν ήξερε το παραμικρό για τον θησαυρό μέχρι πριν λίγο καιρό. Ο πατέρας της αρρώστησε βαριά και λίγο πριν πεθάνει της αποκάλυψε ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο όπως της ανέφερε υπήρχαν κρυμμένα δύο μεγάλα βαρέλια με λίρες.

Η γυναίκα αρχικά δεν έδωσε σημασία. Μάλλον πίστεψε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας παραληρούσε. Όταν ο πατέρας πέθανε η γυναίκα φαίνεται αποφάσισε να ψάξει στο σημείο όπου της είχε υποδείξει ότι κρύβονται τα βαρέλια με τις λίρες και τότε διαπίστωσε ότι τα όσα τις έλεγε ο πατέρας της ήταν αληθινά και πλέον η ζωή της … γινόταν παραμυθένια.

Όπως αναφέρει η “Πελοπόννησος” οι πληροφορίες θέλουν την τυχερή και “ζάπλουτη” πλέον γυναίκα να μην έχει πει το παραμικρό σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος -αφού σε αυτήν το εκμυστηρεύτηκε ο πατέρας- έτοιμη να συνεχίσει μάλλον το καλά κρυμμένο μυστικό.

Έχει ήδη, ωστόσο, απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ