Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Ελαφόνησος - Γύθειο - Λακωνία (βίντεο drone)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:45:00 μ.μ. |
Ελαφόνησος -  Γύθειο - Λακωνία (βίντεο drone)
 Πελοπόννησος η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας με φημισμένες περιοχές και πανέμορφα τοπία όπως φυσικά όλη η χώρα μας. Η Πελοπόννησος έχει μια μοναδική ομορφιά και ειδικά οι παραλίες είναι και πανέμορφες. 

Το Γύθειο είναι ιστορική κωμόπολη και λιμάνι που βρίσκεται στη νότια Πελοπόννησο κοντά στις εκβολές του ποταμού Ευρώτα, δυτικά του μυχού του Λακωνικού κόλπου. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Λαρύσιο και αποτελεί το κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου και το δεύτερο της νότιας Πελοποννήσου, μετά την Καλαμάτα. 

Η Ελαφόνησος βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου με έκταση 19 τετραγωνικά χιλιόμετρα και απόσταση μόνο 570 μέτρα από την απέναντι Πελοποννησιακή ακτή της Πούντας που μαζί με άλλα 3 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης στην Λακωνία αποτελούν την Κοινότητα Ελαφονήσου. 

Ο χρήστης Bvaerial του YouTube μας έστειλε ένα εντυπωσιακό βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από ένα drone των περιοχών Ελαφόνησος, Γύθειο, Λακωνία που πραγματικά αναδεικνύει την ομορφιά της Πελοπόνησου
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ