Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

EPICo πάρτι στο Disco Capaki της Επιδαύρου την Παρασκευή 10 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 μ.μ. |
EPICo πάρτι στο Disco Capaki της Επιδαύρου την Παρασκευή 10 Αυγούστου
Αν έχετε επισκεφθεί την Επίδαυρο, ένα είναι σίγουρο: στο τέλος ξέρετε ότι θα καταλήξετε στην ιστορική ντισκοτέκ Disco Capaki.  Αυτή την Παρασκευή 10 Αυγούστου, το ΕΠΙΚ μπαίνει στη χρονομηχανή και ετοιμάζεται για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς, στο οποίο θα ακουστούν όλα τα αγαπημένα μας guilty pleasures από τα 70s μέχρι και σήμερα. 

Αν νομίζετε ότι σας πέφτει μακριά η Επίδαυρος και η θρυλική καλτ ντίσκο Καπάκι, σας παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για το πως θα σκάσετε μύτη στην Ιστορική πόλη.

Πως ερχόσαστε μέχρι την Επίδαυρο
Η απόσταση Αθήνα – Επίδαυρος είναι 125 χιλιόμετρα, από την Κόρινθο απέχει 58 χλμ ενώ από το Ναύπλιο θα φτάσετε στην Επίδαυρο μετά από μόλις 36 χιλιόμετρα. Αν δεν έχετε μεταφορικό μέσο μπορείτε να κοιτάξετε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αργολίδας εδώ

Που μπορείτε να διανυκτερεύσετε στην Επίδαυρο
Μετά από τη βγαλμένη από τα 70ς επική νύκτα της 10ης Αυγούστου, είναι αδύνατο να επιστρέψετε στην Πρωτεύουσα (είτε αυτή είναι το Ναύπλιο είτε η Αθήνα). Δύο πολύ καλοστημένα οργανωμένα κάμπινγκ, το ΜΠΕΚΑΣ Καμπίνγκ και το Camping Nicolas βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το ντίσκο Καπάκι, ώστε να ξαποστάσετε το κουρασμένο κορμάκι σας.

The EPIC Party – Επίδαυρος – 10.8.2017
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ