ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2018!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | |
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2018!
 Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το φετινό τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2018 που διοργάνωσε ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών, με τους τελικούς αγώνες και την απονομή των επάθλων στους συμμετέχοντες και στους νικητές. 


Την τελική εκδήλωση παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, οι πρόεδροι των ΝΠΠΔ Δήμου Άργους Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλας και Δέσποινα Δαμασκηνού, ο πρόεδρος τησ ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης, το μέλος ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλας, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου Μαριάννα Μπισμπίκη, οι πρόεδροι των τοπικών συλλόγων και πολύς κόσμος κάθε ηλικίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Θάνος Νταβέλος συνεχάρη τον υπεύθυνο του τουρνουά Γιάννη Καρκαλάτο και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους φορείς που συνεργάστηκαν στην υλοποίηση του: τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τοπικό τμήμα Άργους, το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ καθώς και το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο διεθνούς φήμης brand strategist Πήτερ Οικονομίδης, πρ. πρόεδρος της οργάνωσης Make a Wish International, με αναγνωρισμένο έργο από το Αμερικάνικό Κογκρέσο και με υψηλές διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες προώθησης διάσημων brands. Τον κ. Οικονομίδη βράβευσε για το έργο του ο πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου Θάνος Νταβέλος.

Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε ότι καθήκον του Δήμου είναι να υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη υγειών προσωπικοτήτων, κοντά στον αθλητισμό και μακριά από βλαβερές συνήθειες της ζωής.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Θάνο Νταβέλο η Κιβεριώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου Ελπίδα Καρκαλάτου για τις μεγάλες φετινές επιτυχίες.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στις συμμετέχοντες, στις νικήτριες ομάδες και στους αθλητές που ξεχώρησαν.

Την εκδήλωση έκλεισε ο υπεύθυνος και "ψυχή" του τουρνουά Γιάννης Καρκαλάτος περιγράφοντας τις εντυπώσεις της φετινής χρονιάς και τα έντονα συναισθήματα που μοιράστηκε με όλους τους συμμετέχοντες.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι και για ένα ακόμα καλύτερο και πιο διαδραστικό τουρνουά με περισσότερες δράσεις και ευκαιρίες για αθλητισμό.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ