ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Αθλητές και από το Ναύπλιο σε αγώνες Muay Thai και Kickboxing στην Καλαμάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. | |
Αθλητές και από το Ναύπλιο σε αγώνες Muay Thai και Kickboxing στην Καλαμάτα
Το μακροβιότερο και μεγαλύτερο Fight Show της Μεσσηνίας Ultimate Striking King 2 με Promoter τον Σταύρο Καπώνη, ένας θεσμός πλέον στην Καλαμάτα επέστρεψε ξανά από την Golden Phoenix στις 22 Ιουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε το 6ο κατά σειρά fight Show της, το Ultimate Striking King ΙΙ.

Eνα μοναδικό fight show υπερθέαμα με εκρηκτικές αναμετρήσεις Muay Thai και Kickboxing. 36 μαχητές αγωνίστηκαν στο ring του USK στο “Please Don’t Tell” στην παράλια Καλαμάτας. Δώδεκα Καλαματιανοί μαχητές υπερασπίστηκαν την Καλαμάτα και την διεκδίκηση της ζώνης του USK και του Βαλκανικού τίτλου της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKU για πρώτη φορά στη Μεσσηνία. Η καρδιά της πόλης χτύπησε δυνατά στους ρυθμούς του Ultimate Striking King, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα, Ναύπακτος, Αλεξανδρούπολη, Τρίπολη, Ναύπλιο, Πύργο).
Συγκεκριμένα, νικητές του USK II ήταν οι Τσουκάλης, Γυφτέας, Πετρουλάκης, Καλογερόπουλος, Χρηστογιάννης, Χριστόπουλος, Τσατάς και φυσικά ο Π. Γεωργανάς που υπερασπίστηκε και κατέκτησε για δεύτερη φορά την επαγγελματική ζώνη του USK σε αγώνα 3 γύρων 3 λεπτών στο στιλ Κ-1, κόντρα στον πολύ έμπειρο αθλητή από την Ναύπακτο Θανάση Σκουζή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ