Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Η πολυτελής θαλαμηγός «Sunday» του μεγαλοεπιχειρηματία Κοπελούζου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. |
Η πολυτελής θαλαμηγός «Sunday» του μεγαλοεπιχειρηματία Κοπελούζου στο Ναύπλιο
 Στα νερά του Αργολικού κόλπου βρίσκετε η θαλαμηγός «Sunday», το πλωτό παλάτι του επιχειρηματία Κοπελούζου σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου 2018. 

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας συνοδεύεται από την οικογένειά του και φιλικά του πρόσωπα. Η μεγάλη παρέα επέλεξε να κάνει τη βόλτα της στην πόλη ,ενώ απόλαυσαν το μπάνιο τους στην παραλία τη Καραθώνας. 
Το 58 μέτρων yacht του Δημήτρη Κοπελούζου που φέρει στην πρύμνη του το όνομα Sunday -στα αγγλικά το όνομα της αγαπημένης του συζύγου- θεωρείται ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στις ελληνικές θάλασσες. Το εσωτερικό design του πολυτελούς σκάφους επιμελήθηκε ο Σοφοκλής Εμμανουηλίδης. 

 Η έμπνευσή του για την εσωτερική διακόσμηση της θαλαμηγού είναι από τη Γαλλία του 1920, εποχή που είναι αγαπημένη της Σάντυ Κοπελούζου. Λευκός όνυχας, σπάνιο ξύλο μουριάς και inox έχουν χρησιμοποιηθεί ως υλικά για το inner design, σχεδόν σε όλους τους χώρους. Αξίζει να αναφερθεί πως η θαλαμηγός Sunday είναι το δεύτερο yacht της Benetti που διαθέτει δυνατότητα νυχτερινής όρασης στο ραντάρ. Με όλα αυτά τα κομφόρ, είναι δυνατόν να το αποχωρίζονται τα μέλη της οικογένειας Κοπελούζου; 
Στο κεντρικό σαλόνι, το καθιστικό και την τεράστια τραπεζαρία κυριαρχούν το λευκό και το μπεζ χρώμα ενώ τα έπιπλα είναι χειροποίητα και με υψηλής ποιότητας υλικά. Έργα του Αλέκου Φασιανού κοσμούν τους κεντρικούς χώρους της θαλαμηγού, ενώ μία τεράστια πυξίδα στο κεντρικό τραπέζι της τραπεζαρίας χαρίζει στον χώρο μία ξεχωριστή ομορφιά.

Υψηλή αισθητική στο εσωτερικό της, τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πλοήγησης -και όχι μόνο- και μοναδικές ανέσεις που καμία θαλαμηγός της κατηγορίας της δεν φτάνει. Είναι το mega yacht του Δημήτρη Κοπελούζου που σε κάθε 'δέσιμό' του σε λιμάνι, γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Και όχι άδικα βέβαια... 
Ο επιχειρηματίας πρόσφερε οικονομική βοήθεια, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, για τους πυρόπληκτους όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος Κοπελούζου, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους πυροπαθείς που έχασαν συγγενείς, φίλους και περιουσίες στις καταστροφικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής.

Η βοήθεια θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την πολιτεία και τις δημοτικές Αρχές των πληγεισών περιοχών.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ