ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο επισκέφθηκε η Γενική Διευθύντρια της UNESCO Irina Bokova

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:57:00 π.μ. | |
Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο επισκέφθηκε η Γενική Διευθύντρια της UNESCO Irina Bokova
Τον Δήμαρχο Nαυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο επισκέφθηκε στο γραφείο του η Γενική Διευθύντρια της UNESCO Irina Bokova μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα. 
Ο κ. Κωστούρος μίλησε για τη βαριά ιστορία και κληρονομιά του Ναυπλίου και όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων, για τις ενέργειες και δράσεις που έχουν ως στόχο την πολιτιστική ανάδειξη του τόπου και φυσικά την επιθυμία του για μία στενότερη συνεργασία με τον όμιλο UNESCO η οποία θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για όλα όσα στοχεύει και αξίζουν σε αυτό τον Δήμο. 
Επίσης αφού εξέφρασε την εκτίμησή και το σεβασμό του στο πρόσωπο και στο έργο της κυρίας Irina Bokova την προσκάλεσε για μία νέα επίσκεψη. 
Με τη σειρά της η γενική δ/ντρια της UNESCO κυρία Irina Bokova αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο για την υποδοχή και τη φιλοξενία, του ανέφερε το θαυμασμό της για τη φυσική ομορφιά και ιστορία του Ναυπλίου, για την εξαιρετική σημερινή εικόνα της πόλης όπως χαρακτηριστικά είπε και τόνισε ότι η αισιοδοξία του κ. Κωστούρου και η πολύπλευρη μαχητικότητά του την ωθούν σε μία υπόσχεση συνεργασίας του Δήμου Ναυπλιέων με την UNESCO.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ