ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Σωτήρια επέμβαση της εταιρείας «Vetery» για την καταπολέμηση των κουνουπιών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 μ.μ. |
Σωτήρια επέμβαση της εταιρείας «Vetery» για την καταπολέμηση των κουνουπιών στο Ναύπλιο
Αφόρητη ήταν το τελευταίο τριήμερο στο Ναύπλιο η κατάσταση με τα σμήνη των κουνουπιών που παρουσιάστηκαν στην πόλη . Οι συνεχείς βροχές που έπεσαν τις τελευταίες εβδομάδες, δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για την πληθυσμιακή έκρηξη των κουνουπιών. 

 Για την αντιμετώπισή τους έγινε χθες Δευτέρα επαναληπτικός ψεκασμός σε όλο το παραλιακό μέτωπο αλλά και στην κύτη του χειμάρρου Ραμαντάνη από την εταιρεία Vetery . 
Δημότες που διαμένουν στις παλαιές και νέες Εργατικές κατοικίες , στη Γλυκειά και στη Νέα Πόλη, ζήτησαν από το συνεργείο της Vetery να πραγματοποιήσει ψεκασμούς, σε όλα τα χαντάκια που βρίσκονται στην περιοχή καθώς και σε υπάρχοντες καλαμώνες, με την εταιρεία να ανταποκρίνεται σ’ αυτά σήμερα το πρωί . Ευχαρίστησε τους δημότες για τη συνεργασία και μοίρασε ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια για την αντιμετώπιση των κουνουπιών. 
Ολοκληρώνοντας την πρωινή παρέμβαση – ψεκασμό ο εκπρόσωπος της εταιρίας Vetery ζήτησε από τους δημότες, να τους ειδοποιούν όποτε αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα ή αν έχουν να τους υποδείξουν κάποιο μέρος με μόνιμα στάσιμα νερά, για να επεμβαίνουν άμεσα. 
Παρόντες δημότες ρώτησαν, αν έχει γίνει ψεκασμός στο εγκαταλελειμμένο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Ασίνης που βρίσκεται στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Ναυπλίου. Ο αρμόδιος της εταιρείας ζήτησε να μεταβούν μαζί στο σημείο αυτό. Μόλις αντίκρισε τη σχεδόν γεμάτη δεξαμενή και τα γύρω υπάρχοντα φρεάτια ανέφερε ότι, κανείς μέχρι σήμερα δεν του υπέδειξε αυτήν την εγκατάσταση. Έφυγε και είπε ότι θα επιστρέψει άμεσα με μεγαλύτερο όχημα. 
Πράγματι σε 1 ώρα επέστρεψε με το ειδικά εξοπλισμένο όχημα –βυτίο . Για μια ώρα περίπου πραγματοποίησε τους ψεκασμούς στο κτήριο του αντλιοστασίου, τη δεξαμενή, τα φρεάτια αγωγών και στον περιβάλλοντα χώρο. 
Οφείλουμε ως δημότες να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιάννη Κρατημένο γεωπόνο και υπεύθυνο της εταιρείας Vetery για την άμεση καταπολέμηση όλων των πιθανών εστιών των κουνουπιών που του υποδείξαμε. Επίσης να τον συγχαρούμε για τη συνέπεια και τον Υψηλό Επαγγελματισμό που τον διακρίνει . 

Ναύπλιο, 7 Αυγούστου 2018
Δημότες Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ