ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ανατροπή για το φαβορί στην πρεμιέρα της Α1 - Η κοιλάδα επιβλήθηκε με 1-0 του "Ναύπλιο 2017"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. | | |
Ανατροπή για το φαβορί στην πρεμιέρα της Α1 - Η κοιλάδα επιβλήθηκε με 1-0 του Ναύπλιο 2017
Αν κάποιος ψάξει την έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική της Α1 αυτή ίσως να έγινε στο παιχνίδι της Επιδαύρου, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση με την τυπικά γηπεδούχο Κορωνίδα Κοιλάδας και το Ναύπλιο 2017.

Οι φιλοξενούμενοι όντας το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπέστησαν την ήττα στη πρεμιέρα από την πολύ καλή ομάδα της Κοιλάδας με 1-0, με γκολ του Μπάζου.

Το Ναύπλιο 2017 ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα με σημαντικότερη το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καλυβάς και ο Μουράτης, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων του αρνήθηκε να πανηγυρίσει.

Στο Λυγουριό η ομάδα του Αριστείωνα, η οποία έχει κι αυτή φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Δρεπανιακό με γκολ του Λούκας σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θύμισε παλιές καλές εποχές.

Στο Κιβέρι η ομάδα του Ερμή δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πόρου, τον οποίο και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα, δείχνοντας από την αρχή ότι θα είναι στους πρωταγωνιστές και του φετινού μαραθωνίου των 30 αγωνιστικών.

Στα άλλα δύο παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο νεοφώτιστος Φοίνικας πέρασε εύκολο απόγευμα κερδίζοντας με 5-0 τον Αριστέα και ο Πανναυπλιακός στην επάνοδο του στην Α1 κατηγορία , έχασε στην έδρα του από τον Ποσειδώνα Διδύμων με 1-0.

Σήμερα Κυριακή γίνονται δύο ματς , το ένα στο Παναρίτι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Μπουμπουλίνα Σπετσών και στο Δρέπανο η Ασίνη φιλοξενεί τον Αργοναύτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ