ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Παναργειακού με το Κερατσίνι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | | |
Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Παναργειακού με το Κερατσίνι
Το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό με τον Παναργειακό να έχει κατοχή μπάλας και με τους “Ροσονέρι” να έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία . Κάπως έτσι, το ημίχρονο έληξε στο 0-0.

Στο β ημίχρονο, ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ όταν στο 48, ο Μπουντόπουλος έβγαλε για τον Παναγιώτου, που από κοντά νίκησε τον Κούμπουλα.
Ο νεαρός κίπερ του Κερατσινίου κράτησε το 1-0 ,σε προσπάθεια του σκόρερ στο 73, οι “Ροσονέρι”, με αλλαγές, προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες από τη δική τους πλευρά και τελικά δικαιώθηκαν στο 87, όταν ο Πογοσιάν με σουτ κατάφερε να σκοράρει για την ισοφάριση κρατώντας το αήττητο του Κερατσινίου στα φιλικά.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης- Παναγιώτου, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Μπριλλάκης, Παπασπύρος, Τσιμικλής, Καδάς, Καλύβας-Μπουντόπουλος, Κρολ.

Στο 65’ μπήκαν οι Ροκάι, Καρούτης και στο 80’ οι υπόλοιποι: Παιδάκης, Καραγκούνης, Μαρίνης, Μπιτζής, Φασούλης, Μπακατσέλος, Παλιγγίνης, Μουσταφά.
Το Κερατσίνι ξεκίνησε με τους: Κουμπούλα, Γιαταγανάκη, Μύρκο, Βαττή, Μεγαλοοικονόμου, Λουσιέν, Κυριαζόπουλο, Διάκο, Κατσόλι, Κομνηνό, Μιχαλά.

Επαιξαν και οι: Λιούμπης-Αγγελάκης-Ροκάκης-Σφυρογιαννάκης-Μανωλιάς-Πογοσιάν-Μανωλιάς-Παναγιωτόπουλος-Θεοδώρου-Χονδρουδάκης,Σιάνος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ