Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για πιθανό σχηματισμό μεσογειακού κυκλώνα με ανέμους 120 χλμ!!! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. |
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για πιθανό σχηματισμό μεσογειακού κυκλώνα με ανέμους 120 χλμ!!! (βίντεο)
Ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να σχηματιστεί στα ανοιχτά του νότιου Ιονίου την ερχόμενη Παρασκευή και ο έγκυρος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για την πιθανότητα, αυτό το χαμηλό να μετατραπεί σε μεσογειακό κυκλώνα.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σπεύδει προϊδεάσει τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας που αναμένεται να επηρρεαστεί από αυτό το χαμηλό, το οποίο δείχνει να έχει και «μάτι» στο κέντρο του. Αυτό σημαίνει, πάντα με τα υπάρχοντα προγνωστικά στοιχεία, πως είναι πιθανό να εξελιχθεί ακόμα και σε Μεσογειακό Κυκλώνα, χωρίς φυσικά αυτή τη στιγμή να μπορεί κανείς να προσδιορίσει την ένταση και την πορεία του.

Γι' αυτό και με την έγκαιρη αυτή παρέμβασή του ζητά από τους κατοίκους του Ιουνίου, της δυτικής Στερεάς και κυρίως εκείνους της Πελοποννήσου να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη του υπό σχηματισμό φαινομένου, από τα δελτία καιρού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του Σάκη Αρναούτογλου:
«Προσοχή!
Συνεχίζουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να θέλουν τον σχηματισμό ενός βαθέος βαρομετρικού χαμηλού στα ανοιχτά του Ιονίου από την ερχόμενη Παρασκευή "βγάζοντας και μάτι" στο κέντρο του!

Είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στο αν αυτό το σύστημα θα μετατραπεί τελικά σε Μεσογειακό Κυκλώνα ή όχι και ποια θα είναι η τελική του πορεία! Καλό θα είναι πάντως οι κάτοικοι του Ιονίου, της δυτικής Στερεάς και κυρίως της Πελοποννησου να ενημερώνονται τακτικά από τα δελτία

καιρού των επομένων ημερών, γι' αυτό και αν δεν σας κάνει κόπο κοινοποιήστε το ποστ σε φίλους και γνωστούς!».

Για την εξέλιξη του καιρού έως και το Σάββατο δείτε το βίντεο:
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ