ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

2-1 ο Ατρόμητος Παναριτίου με την Μπουμπουλίνα Σπετσών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | | |
2-1 ο Ατρόμητος Παναριτίου με την Μπουμπουλίνα Σπετσών
Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ατρόμητος Παναριτίου απέναντι στην Μπουμπουλίνα Σπετσων στο γήπεδο του Παναριτίου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σαφώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να τελειώσουν το ματς από την αρχή αλλά ήταν αναποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον στον αγώνα να μείνει μέχρι το τέλος.
Προηγήθηκε ο Ατρόμητος Παναριτίου με τον Μαυρόγιαννη να πλασάρει ιδανικά τον Κορωνάκη με το ξεκίνημα σχεδόν του παιχνιδιού (6') και πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Σκιαδάς θα υποδείξει το σημείο της άσπρης βούλας για τους φιλοξενούμενους μετά από σπρωξίματα στην περιοχή του Κομπόση.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπανδρέου ο οποίος και ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας έτσι άλλο ενδιαφέρον στο ματς.
Το 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Οψιμούλης δέκα λεπτά πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο επιθετικός του Ατρόμητου πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και πέρασε στο σπριντ τον Παπαδέα , βρέθηκε απέναντι από τον Κορωνάκη και τον εκτέλεσε.

Επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος παίζει πάλι στην έδρα του με τον Φοίνικα ενώ η Μπουμπουλίνα Σπετσών αντιμετωπίζει την Κορωνίδα Κοιλάδας εντός έδρας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ