ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ναύπλιο: Εντυπωσιακά έκλεισαν οι εκδηλώσεις για την "Ναυτική Ναυπλιάδα 2018" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 π.μ. |
Ναύπλιο: Εντυπωσιακά έκλεισαν οι εκδηλώσεις για την "Ναυτική Ναυπλιάδα 2018" (βίντεο)
 Πανηγυρικά έληξαν το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις της 3ης Ναυτικής Ναυπλιάδας στο Ναύπλιο.  Στο «Π» του Ναυπλίου οδηγούσαν όλοι οι δρόμοι. Εκεί οδηγήθηκαν οι χορωδοί με την Κερκυραϊκή χορωδία «San Giacomo», το χορευτικό των φίλων του Π.Λ.Ι., η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου και οι χιλιάδες δημότες και επισκέπτες της πόλης.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» Κώστας Κολόκας.
Για την διάσταση και το νόημα της τρίτης «Ναυτικής Ναυπλιάδας» μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ενώ ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας μίλησε για την σημασία που έχει το λιμάνι για το Ναύπλιο διαχρονικά.
Το χορευτικό των Φίλων του Π.Λ.Ι. έδωσε το έναυσμα και τον τόνο της εκδήλωσης που θα ακολουθούσε.
Η εκδήλωση άρχισε με την ρίψη στεφάνου στην θάλασσα από τον Λιμενέρχη Ναυπλίου προς τιμήν της ζωοδότρας θάλασσας, των ανθρώπων που την υπηρέτησαν και την υπηρετούν και του αφανούς ναύτη, με το θεατρικό δρώμενο «Παλαμήδης», με την «βαρκαρόλα» που παρουσίασαν οι ερασιτέχνες αλιείς, με την Κερκυραϊκή χορωδία «San Giacomo» που τραγούδησαν από ελλιμενισμένο σκάφος και με την ρίψη πυροτεχνημάτων από το Μπούρτζι.
Η εμφάνιση των φωτισμένων σκαφών του ερασιτεχνικού Συλλόγου Αλιέων Ναυπλίου και οι κυκλικές κινήσεις τους μέσα στο λιμάνι του Ναυπλίου δημιούργησαν μια επιβλητική ατμόσφαιρα.
Το τέλος της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018» άφησε εντυπωσιασμένους τους χιλιάδες κόσμου που την παρακολούθησαν και σηματοδότησε το τέλος του καλοκαιριού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ