ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Στον απόηχο της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. |
Στον απόηχο της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018»
Με το τελευταίο πυροτέχνημα άρχισαν να χαμηλώνουν τα φώτα της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2018…και οι εκδηλώσεις πέρασαν στην Ιστορία. 
Το τελευταίο φως βρήκε την πόλη, το Παλαμήδι, το Μπούρτζι και την ναυπλιακή θάλασσα, συνωμότες σε μια μυστική συμφωνία…
…με τους επισκέπτες και τους προσκεκλημένους, με την βαρκαρόλα, την Δημοτική χορωδία San Giacomo της Κέρκυρας, τον αφανή ναύτη, την χορευτική ομάδα των Φίλων του Π.Λ.Ι., την Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλίου, τους αναπλιώτες ζωγράφους και γλύπτες…
Η «ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2018» επιβεβαίωσε ότι οι πολιτιστικές καταβολές της πόλης και των συμπολιτών μας έχουν τις ικανότητες και την βούληση να απλωθούν πολύ μακρύτερα από την διοργάνωση μιας απλής γιορτής.
Η ποιότητα των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018εγγυάται την συνέχεια.
Ένας μικρός σπόρος που έμεινε ζωντανός στη χόβολη, είναι αυτός που θα φέρει την επόμενη άνθηση της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019».
Ας χαιρετίσουμε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας των εκδηλώσεων.
Τον Δήμο Ναυπλίου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Σύλλογο των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» και τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».
Πάνω από όλους πρέπει να χαιρετίσουμε τους πολίτες του Ναυπλίου που έδειξαν ότι ο πολιτισμός είναι παρών… και αντιστέκεται… και ενώνει… και ωθεί… και αναδεικνύει… και μοιράζει δίχως φειδώ τους ήχους, τα χρώματα, την απόλαυση, την καλλιέργεια, την ανάταση…
Η πόλη έχει αλωθεί από τον πολιτισμό. Προ των πυλών η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2019».

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ