ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Με 3-0 στην παράταση απέναντι στον Αργοναύτη προκρίθηκε ο Αριστείωνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | | | |
Με 3-0 στην παράταση απέναντι στον Αργοναύτη προκρίθηκε ο Αριστείωνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου
Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας προκρίθηκε ο Αριστείωνας που δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αργοναύτη και χρειάσθηκε να πάει το παιχνίδι στη παράταση.

Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με τον Αριστείωνα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Λούκας , όταν το σουτ που επιχείρησε από τα τριάντα μέτρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κλεισιάρη και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Ο Αργοναύτης είχε ένα καλό σουτ που απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Πνευματικός.

Η ομάδα του Λυγουριού με την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή της προσπαθούσε να διασπάσει την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Αργονάυτη.

Έγιναν αρκετές φάσεις με Καραβιά, Νέτζα και Λούκας απο πλευράς γηπεδούχων αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δήλωσε παρών όπου χρειάσθηκε και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο αυτής έληξε 0-0 όπως και η κανονική διάρκεια του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης οι ποδοσφαιριστές του Αριστείωνα πέτυχαν τρία γκολ, με τον Νέτζα να κάνει το 1-0 με ωραίο πλασέ, τον Λούκας με κεφαλιά μετά απο εξαιρετική σέντρα του Καραβιά το 2-0 και ο ίδιος παίκτης με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ