Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. | |
Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους
Την Τρίτη το πρωί στις 9,30 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς.  Οι αγαπητοί Ιερείς στα παιδιά π.Αντώνιος Φιλιππής, π. Ιωαννης Μητροσυλης και ο κ. Δημήτρης Κορομπόκης τέλεσαν τον Αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά.

Μαζί μας παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Ευάγγελος Κομπόσης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρος Διολίτσης.
Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαρία Σκλιάμη ανέφερε:
"Καλημέρα,

Σας καλώς ορίζουμε στο σχολείο μας εκ μέρους του συλλόγου.Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και καλή δύναμη στους δασκάλους μας, που με αγάπη και υπομονή έχουν το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια τους.
Ο Σύλλογος δεν χρειάζεται να μιλάει πολύ γιατί μιλούν οι δράσεις και τα έργα του.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σε 2 εβδομάδες θα έρθει η πρώτη ειδοποίηση εκ μέρους του συλλόγου, με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ. μιας και η θητεία του Δ.Σ. λήγει.Καλό θα είναι να μην είμαστε 30 άνθρωποι στη συνέλευση γιατί αφορά τα παιδιά μας και είναι απαραίτητη η συνέχεια του συλλόγου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους χορηγούς μας που μας βοηθούν και μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις, γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολα και ακατόρθωτα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο."
Στην συνέχεια ο Διευθυντής μας κ. Μουστα'ί'ρας Παναγιώτης μίλησε σε παιδιά και γονείς.
Άφου μπήκαν στις νεές τάξεις τα παιδιά και συναντήθηκαν με νέους, παλιούς συμμάθητες και δασκάλους τους, έδωσαν ραντεβού για την Τετάρτη το πρωί.
Φεύγοντας όλα τα παιδιά γλυκάθηκαν από τα donuts που μας πρόσφερε απλόχερα ο Λυμπέρης φούρνος στο Κιβέρι. Τον οποίο για μια ακόμη φορά τον ευχαριστούμε για την χορηγία του.
Καλή Σχολική Χρονιά.....
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ