ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

81 - 51 επικράτησε ο Οίακας στο φιλικό με την Ακράτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 μ.μ. | | |
81 - 51 επικράτησε ο Οίακας στο φιλικό με την Ακράτα
 Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποίησε ο Οίακας Ναυπλίου με αντίπαλο την ομάδα της Ακράτας στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Η ομάδα του Ναυπλίου επικράτησε με 81-51 της αντιπάλου της αλλά το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιου είδους φιλικά αφού ο προπονητής του Οίακα ήθελε να δει τα συστήματα που δουλεύει στις προπονήσεις σε τι βαθμό έχουν αφομοιωθεί από τους παίκτες.
Αυτό το φιλικό με την Ακράτα ήταν σαν πρόβα ενόψει του τουρνουά που θα συμμετάσχει στο Αγρίνιο ο Οιακας το διήμερο 9 με 10 Σεπτεμβρίου με ομάδες από την Α2 αλλά και την Β εθνική.Εκεί θα βγουν τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες.
Παρόλο που το σημερινό παιχνίδι ήταν φιλικό με ομάδα κατώτερης κατηγορίας αλλά και ώρα που είναι ανοιχτά τα καταστήματα και ο κόσμος είναι στις δουλειές του, το κλειστό γήπεδο του Ναυπλίου είχε ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων που θέλησαν να δουν από κοντά τον Πελεκάνο και την παρέα του. Ανάμεσα στους θεατές και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ