ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Στην 83η Δ.Ε.Θ. συμμετέχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. |
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην 83η Δ.Ε.Θ.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετέχουν στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, που πραγματοποιείται από 08/09/2018 έως και 16/09/2018 με τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση τις ΗΠΑ.

Ο εκθεσιακός χώρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκεται στο Pavilion 15, stand 40 και είναι αφιερωμένος στην επέτειο των 190 χρόνων από την ίδρυση των ΕΛΤΑ, 190 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στη χώρα μας. Τα επίσημα εγκαίνια του εκθεσιακού μας περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ.Πολυχρόνη Γριβέα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Ηλία Αθανασίου.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, το Ταχυδρομείο της Δ.Ε.Θ. θα λειτουργεί και φέτος στο Περίπτερο 12 για να καλύψει τις ταχυδρομικές ανάγκες εκθετών και επισκεπτών και να προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης ποικιλία φιλοτελικών προϊόντων, δώρων και εκδόσεων. Με την ευκαιρία της 83η Δ.Ε.Θ., τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα κυκλοφορήσουν τα ακόλουθα προϊόντα:

1.Ειδικά Φύλλα Προσωπικού Γραμματοσήμου


1.1 Φύλλα Προσωπικού Γραμματοσήμου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»


Θα περιλαμβάνουν 5 γραμματόσημα κλάσης πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού και στο χώρο των τεσσάρων βινιετών θα απεικονίζεται το λογότυπο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, καθώς και η παράσταση που έχει δημιουργηθεί για την Αμερική ως τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση στη μεσαία βινιέτα.

Θα διατίθενται προς 6,00€ .
1.2. Φύλλα Προσωπικού Γραμματοσήμου «ΣΗΜΑΙΑ»
Θα περιλαμβάνουν 5 γραμματόσημα κλάσης πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού και στο χώρο των βινιετών θα απεικονίζεται το λογότυπο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, καθώς και η παράσταση που έχει δημιουργηθεί για την Αμερική ως τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση στη μεσαία βινιέτα. Θα διατίθενται προς 6,00€.
2. Δύο Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι με γραμματόσημο


2.1. Α΄ Ειδικός Αναμνηστικός Εικονογραφημένος Φάκελος

Πρόκειται για φακέλους που θα έχουν εικονογράφηση σχετική με το λογότυπο της ΔΕΘ, Θα έχουν επικολλημένο το μεμονωμένο γραμματόσημο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», στο οποίο απεικονίζεται το λογότυπο της ΔΕΘ στην αγγλική γλώσσα και θα διατίθενται προς 3,50 €.
2.2. Β΄ Ειδικός Αναμνηστικός Εικονογραφημένος Φάκελος

Πρόκειται για φακέλους που θα έχουν εικονογράφηση σχετική με το λογότυπο της ΔΕΘ, θα έχουν επικολλημένο το μεμονωμένο γραμματόσημο «ΣΗΜΑΙΑ», στο οποίο απεικονίζεται το λογότυπο της ΔΕΘ στην ελληνική γλώσσα και θα διατίθενται προς 3,50 €
Οι δυο προαναφερόμενοι Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι θα διατίθενται ασφράγιστοι, προκειμένου οι συλλέκτες φιλοτελιστές να έχουν τη δυνατότητα σφράγισής τους με όλες τις ημερομηνίες του Ειδικού Χρονολογικού Σημάντρου που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Οι χώροι των ΕΛΤΑ θα λειτουργούν τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της ΔΕΘ και προσκαλούν κοινό και εκθέτες να ενημερωθούν για τις νέες υπηρεσίες και τα καινοτόμα προϊόντα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ