ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Abdullah Al Futtaim: Ο Εμίρης που αγάπησε το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. |
Abdullah Al Futtaim: Ο Εμίρης που αγάπησε το Ναύπλιο
 Δεν είναι λίγοι ντόπιοι και επισκέπτες που στην είδηση πως στο λιμάνι του Ναυπλίου βρίσκεται το πλωτό παλάτι του εμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim έσπευσαν να το θαυμάσουν και φυσικά να απαθανατίσουν την παρουσία του στο Ναύπλιο με μια φωτογραφία.

Πραγματικά τεράστιο και εντυπωσιακό το Mega yacht Radiant ιδιοκτησίας το εμίρη που φυσικά δεν είναι καθόλου "κακομοίρης" αφού είναι πραγματικά ζάμπλουτος κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και είναι πρόεδρος και δημιουργός του πιο πετυχημένου ομίλου, με έδρα το Ντουμπάι.
Στην επιχείρησή του (που φέρει και το όνομά του Al Futtaim) λειτουργούν τουλάχιστον 65 εταιρίες, με περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο ζάμπλουτος Άραβας μετά και την επίσκεψή του στο Παλαμήδι και την περιήγηση του στην πόλη, πέταξε και με το ελικόπτερο καθώς του εκαναν εντύπωση οι φυσικές ομορφιές της περιοχής.  Το πολυτελές πλοίο αποχώρησε από το Ναύπλιο το πρωί του Σαββάτου, ενώ οι πληροφορίες πως ο Εμίρης μοίρασε ρολόγια ελέγχονται για την αξιοπιστία τους!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ