ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Δείτε ζωντανά την πορεία του κυκλώνα «Ζορμπά»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:58:00 π.μ. |
Σε συναγερμό εξακολουθεί να βρίσκεται και σήμερα ο κρατικός μηχανισμός, εξαιτίας δύο ισχυρών μετώπων κακοκαιρίας.


Το πρώτο σύστημα, ο «Ξενοφών», ήδη «χτυπάει» τη χώρα τα τελευταία 24ωρα με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους, τις βροχές αλλά και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. 

Το δεύτερο όμως σύστημα, το οποίο για τους επιστήμονες είναι σπάνιο, αφορά σε έναν μεσογειακό κυκλώνα, ο οποίος αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας σε μερικές ώρες από τα δυτικά. Ο μεγάλος φόβος των μετεωρολόγων παραμένει η διασταύρωση των δύο αυτών μετώπων στην ενδοχώρα, το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να αποβεί καταστροφικό για πολλές περιοχές.

Με το φαινόμενο του συγκεκριμένου μεσογειακού κυκλώνα ασχολούνται και τα ξένα μετεωρολογικά δίκτυα, καθώς θεωρούν βέβαιο πως το «μάτι» του θα διασχίσει τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Αν και η πορεία του, όπως τονίζουν οι επιστήμονες μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει, η Πολιτική Προστασία βρίσκεται επί ποδός για την έλευση του σπάνιου αυτού συστήματος για τη χώρα μας.

Σχηματισμό τυφώνα κατηγορίας 1 ή 2 «βλέπουν» οι Ιταλοί


Αυτό το οποίο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι τα ιταλικά μετεωρολογικά δίκτυα ενημέρωσης κάνουν λόγο για σχηματισμό ενός τυφώνα κατηγορίας 1 ή 2, ο οποίος θα κινηθεί με ριπές ανέμου που μπορούν να φτάσουν τα 160 χλμ./ώρα.

Δείτε ζωντανά την πορεία του κυκλώνα «Ζορμπά» πατώντας το play

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ