Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γ. Αντωνάκου από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. |
Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γ. Αντωνάκου από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας
 Θλίψη προκάλεσε στην Αργειακή κοινωνία, η είδηση για τον θάνατο του κτηνοτρόφου Γιάννη Αντωνάκου από το Κεφαλάρι Άργους, γνωστός για την επιχειρηματική και συνδικαλιστική του δράση. 

Ο εκλιπών είχε αναπτύξει αξιόλογη επιχειρηματική δράση με την παραγωγή προϊόντων με σήμα «Το Γάλα του Μοριά», ενώ παράλληλα ήταν εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων.

Με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) και ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Αντωνάκου, ενός δημιουργικού ανθρώπου και επιτυχημένου επιχειρηματία.

Ανακοίνωση ΕΔΟΚ

Ο Γιάννης Αντωνάκος καταγόταν από την Αργολίδα και το 2011 δημιούργησε τον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, που κυκλοφόρησε με επιτυχία στην αγορά το «Γάλα του Μοριά». Ακούραστος και δυναμικός, ο εκλιπών είχε υπηρετήσει την κτηνοτροφία και μέσα από τον συνδικαλισμό, προς όφελος του κλάδου, με τη συμμετοχή του στο ΔΣ του ΣΕΚ, της ΣΑΣΟΕΕ και της ΕΔΟΚ.

Η ενεργητικότητα και η δράση του Γιάννη Αντωνάκου θα λείψουν από τον κλάδο, αλλά και από εμάς, που στο πρόσωπό του, εκτός από έναν πολύτιμο συνεργάτη, βλέπαμε έναν καλό φίλο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Το ΔΣ της ΕΔΟΚ

Ανακοίνωση ΣΕΚ

Ο Πρόεδρος και ο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο εκλιπών εκτός από φίλος υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ήταν από την Αργολίδα, αγελαδοτρόφος και δημιούργησε το 2011 το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, ο οποίος ένα χρόνο μετά, κυκλοφόρησε με επιτυχία στην αγορά, το «Γάλα Του Μοριά». Ήταν μέλος του ΔΣ του ΣΕΚ και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος και είχε υπηρετήσει την κτηνοτροφία, από πολλές θέσεις. Θα μας λείψει.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ