ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γ. Μανιάτης στον ΣΚΑΪ για την εξαγορά από τη ΔΕΗ σκοπιανής εταιρείας ενέργειας, την ΔΕΘ και τις Προοδευτικές μεταρρυθμίσεις ΚΙΝ.ΑΛ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
Ο Γ. Μανιάτης στον ΣΚΑΪ για την εξαγορά από τη ΔΕΗ σκοπιανής εταιρείας ενέργειας, την ΔΕΘ και τις Προοδευτικές μεταρρυθμίσεις ΚΙΝ.ΑΛ.
 Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο Βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκπομπή "Σήμερα" με τους Δ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου.

Ο Γ. Μανιάτης τόνισε ότι για να γεννηθούν νέα χρήματα, έσοδα και θέσεις εργασίας, πρέπει να γίνουν ιδιωτικές επενδύσεις, "κάτι που ο κ. Τσίπρας απεχθάνεται", όπως είπε χαρακτηριστικά. Ενδεικτικά ανέφερε ότι μέσα σε 1,5 χρόνο επί θητείας του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, εγκρίθηκαν 105 νέες επενδύσεις, ύψους 6,1 δις € και προκάλεσε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει πόσες επενδύσεις έχει εγκρίνει η κυβέρνησή του στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας.

Αναφερόμενος στην εξαγορά της ΔΕΗ από τη σκοπιανή εταιρεία ενέργειας EDS του Αντιπροέδρου του Ζ. Ζάεφ, 2 μόλις μήνες πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, διευκρίνισε ότι θα φέρει άμεσα το θέμα στη Βουλή, προκειμένου να απαντηθούν τα αμείλικτα ερωτήματα αναφορικά με τη σκοπιμότητα της απόφασης αυτής και ιδιαίτερα σε σχέση με τα κριτήρια με βάση τα οποία εισηγήθηκαν οι όποιοι σύμβουλοι τη συγκεκριμένη εξαγορά.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ, είπε ότι η κα Γεννηματά θα παρουσιάσει πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για μείωση φορολογίας σε 20%, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, κίνητρο πρόσληψης νέων με φοροαπαλλαγή 150% εργοδοτικού κόστους, καταπολέμηση δημογραφικής γήρανσης με δημιουργία οικογενειών από νέα παιδιά.

Ακολουθούν σημεία από την τοποθέτησή του:

Ο κ. Τσίπρας έχει υπερφορολογήσει ό,τι πετά και κινείται, έχει εκχωρήσει τη δημόσια περιουσία, έχει ξεπουλήσει το τραπεζικό σύστημα, είμαστε εκτός αγορών. Για να γεννηθούν νέα χρήματα, έσοδα, θέσεις εργασίας, πρέπει να γίνουν ιδιωτικές επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας τις απεχθάνεται
Δείτε εδώ το σχετικό video

Εμείς σε 1,5 χρόνο εγκρίναμε 105 νέες επενδύσεις ύψους 6,1 δις €, ο κ. Τσίπρας σε 3,5 χρόνια καμία νέα επένδυση. Αμείλικτα ερωτήματα για την εξαγορά από ΔΕΗ της σκοπιανής ενεργειακής εταιρείας EDS, του αντιπροέδρου του Ζ. Ζάεφ. Να απαντήσει η κυβέρνηση στη Βουλή
Δείτε εδώ το σχετικό video

Η Φ.Γεννηματά θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ πρότασή μας. Μείωση φορολογίας σε 20%, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης. Κίνητρο πρόσληψης νέων με φοροαπαλλαγή 150% εργοδοτικού κόστους. Καταπολέμηση δημογραφικής γήρανσης με δημιουργία οικογενειών από νέα παιδιά
Δείτε εδώ το σχετικό video

Με ΣΥΡΙΖΑ οι πλειστηριασμοί γίνονται πολιτισμένα, ηλεκτρονικά, αποτελεσματικά, όπως ακριβώς θέλουν οι δανειστές. Μετά τις εκλογές θα προτείνουμε σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ 10 προγραμματικές προοδευτικές μεταρρυθμίσεις πάνω στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν
Δείτε εδώ το σχετικό video

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ