ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Δημήτρης Κρίγγος: Μεγάλη επένδυση με τριακόσια νέα σπίτια στη Λέρνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 π.μ. | |
Δημήτρης Κρίγγος: Μεγάλη επένδυση με τριακόσια νέα σπίτια στη Λέρνα
Μια μεγάλη επένδυση είναι έτοιμη να ξεκινήσει στη Λέρνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Σπηλιωτάκη. Όπως μας πληροφόρησε ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, μέσα από τον λογαριασμό του στο fb, μια μεγάλη επένδυση είναι έτοιμη να ξεκινήσει με έναν πρότυπο οικισμό από τον Παραθεριστικό Οικοδομικό Συνεταιρισμό Δικηγόρων Πειραιά όπου πρόεδρος του είναι ο κ. Σωκράτης Κοσμίδης, Γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου επί κυβερνήσεων Σημίτη.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

"Ένα όραμα που ξεκίνησε πριν από πολλά έτη και από την πρώτη στιγμή πίστεψα ότι θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό παράγοντα ανάπτυξης για την περιοχή της ΔΕ Λέρνας, αλλά και όλου του Δήμου Άργους Μυκηνών, είναι η ανέγερση στην περιοχή Σπηλιωτάκη 300 και πλέον κατοικιών από τα μέλη του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δικηγόρων Πειραιά. Κόντρα στην ελληνική γραφειοκρατία και τα προβλήματα που κάθε φορά προέκυπταν και ξεπεράστηκαν, με τη συνεισφορά όλων των δημοτικών αρχών της Λέρνας και του δήμου Άργους Μυκηνών, φαίνεται ότι σύντομα ο εν λόγω οικισμός θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. 

Τα πολλαπλά οφέλη της υλοποίησης του έργου αυτού πιστεύω ότι είναι αυτονόητα αν σκεφτεί κανείς ότι εν μέσω κρίσης στην περιοχή μας θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή τριακοσίων κατοικιών, πλέον των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και τα οφέλη που θα προκύψουν από την κατοίκηση του. Το θέμα αυτό σήμερα προχωρήσαμε περαιτέρω με τα μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού και τον πρόεδρο του κ. Σωκράτη Κοσμίδη (τέως πρόεδρο του υπουργικού συμβουλίου) και ήδη αναμένεται εντός του Οκτωβρίου να γίνουν τα πρώτα εκατό συμβόλαια."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ