ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φ. Κουρεμπές στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. | |
Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φ. Κουρεμπές στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
 Την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του προέδρου του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ, διερευνά, σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Documento, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουρεμπές κατάγεται από την Κορινθία και συμμετέχει στην πολιτική από το 1983 ως μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού, σε μαζικούς φορείς, κινήματα, ενώ από το 2003 είναι μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλέχθηκε βουλευτής Κορινθίας από το Γενάρη ως τον Αύγουστο του 2015. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κορινθίας, του οποίου είναι μέλος του Δ.Σ. μέχρι σήμερα και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι παράλληλα εξετάζεται και το ενδεχόμενο να στηρίξει το γενικό γραμματέα του υπουργείου υποδομών, Γιώργο Δέδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Θάρρους" ο τελευταίος, νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, πρώην αντιπεριφερειάρχης με τον Πέτρο Τατούλη το 2010 και υποψήφιος το 2014 με συνδυασμό που υποστήριζε το ΠΑΣΟΚ, θα επιθυμούσε μια κάθοδό τους στις περιφερειακές εκλογές, αλλά υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.
Α.Π.
Πηγή: tharrosnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ