ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Τραγωδία: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο - Νεκρή καθηγήτρια που πήγαινε στο σχολείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. |
Τραγωδία: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο - Νεκρή καθηγήτρια που πήγαινε στο σχολείο
 Τραγική κατάληξη είχε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης, όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διερχόταν τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άντρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το αυτοκίνητο εξήλθαν μόνα τους τα τρία άτομα, ενώ η πυροσβεστική έσπευσε για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας, η οποία τελικά δεν τα κατάφερε.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 καθηγητές που πήγαιναν από Λαμία στο Γυμνάσιο της Τιθορέας, δύο άντρες (ο ένας ιερέας) και δύο γυναίκες, Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο για ένα χιλιόμετρο. Νεκρή είναι η μία καθηγήτρια που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από τη νέα σιδηροδρομική γραμμή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ