ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δ. Καμπόσος: Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης φάνηκαν κατώτεροι των απαιτήσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:27:00 μ.μ. | | |
Δ. Καμπόσος: Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης φάνηκαν κατώτεροι των απαιτήσεων
 Συνάντηση με μαθητές , διευθυντές γυμνασίων, λυκείων και εκπρόσωπο του ΚΤΕΛ Αργολίδας είχε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος με αφορμή την παρατεταμένη ταλαιπωρία την οποία έχουν υποστεί όλες αυτές τις μέρες οι μαθητές του Δήμου μας εφόσον δεν έχει επιλυθεί η μεταφορά των παιδιών στα σχολεία. 

 Παρά το ότι ο Δήμος ουδεμία αρμοδιότητα έχει για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού πρωτίστως ενημερώθηκε για τις εξελίξεις επί του θέματος, πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης ανέλαβε προσωπικώς το ζήτημα και αναμένεται να επιλυθεί από την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως ανέφερε ο κ. Καμπόσος «Δυστυχώς η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης φάνηκαν κατώτεροι των απαιτήσεων και δεν έκαναν έγκαιρα τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί η παρούσα κατάσταση».

Ο εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Αργολίδας κ. Γιάννης Δουβίκας ανέφερε χαρακτηριστικά, πως το θέμα δημιουργήθηκε διότι ο διαγωνισμός δεν πραγματοποιήθηκε από τους αρμόδιους έγκαιρα και έπρεπε να είχε γίνει από τον Σεπτέμβρη του 2017.

Το ΚΤΕΛ Αργολίδας σε ανακοίνωση του αναφέρει: «Ο διαγωνισμός έγινε τελικά τον Ιούνιο του 2018 για τα σχολικά έτη 2018-2019 και 2019-2020 και κηρύχθηκε άγονος. Θα μπορούσε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα... Όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσε να επαναληφθεί; Γιατί έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου όταν εμείς εμφανιστήκαμε στον τύπο και προειδοποιήσαμε ότι δεν έχει γίνει νέος διαγωνισμός και ότι τα παιδιά δε θα μπορούσαν να πάνε στα σχολεία τους; Και γιατί παραμονές έναρξης του σχολικού έτους ψηφίσθηκε με τροπολογία παράταση δηλαδή ουσιαστικά αναβίωση της παλαιάς σύμβασης από το 2015, την οποία παραδέχθηκε ο κος Χειβιδόπουλος ότι δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ, τώρα που έχει φτάσει στις 20 Σεπτεμβρίου;».

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από πλευράς τους επεσήμαναν πως είναι επιβεβλημένο να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί η μετακίνηση των παιδιών με τα πόδια σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος θα παρακολουθεί στενά το θέμα προκειμένου να ολοκληρωθεί η επίλυση του προβλήματος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ