ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εργάζεται εντατικά για την αποκατάσταση των ζημιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. | | |
Στα τελευταία γεγονότα αναφέρθηκε σε ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του ο αντιδημάρχος Άργους Μυκηνών κ Δημήτρης Κρίγγος σημειώνοντας .

«Οι ώρες που πέρασαν ήταν άκρως επικίνδυνες και  πολλοί συμπολίτες μας ένιωσαν να απειλείται ακόμα και η ζωή τους ενώ υπάρχουν μεγάλες ζημιές σε περιουσίες, τις αγροτικές καλλιέργειες και σε υποδομές. 

Τα αισθήματα σήμερα ανάμεικτα. Από τη μία χαρά γιατί δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα  από την άλλη όμως τεράστια θλίψη μπροστά στην καταστροφή που αντικρίσαμε σε πολλές περιοχές του Δήμου μας. 

Επειδή όμως η μεμψιμοιρία δεν είναι στοιχείο ούτε του δικού μου χαρακτήρα αλλά ούτε και της δημοτικής αρχής συνολικά, αναλάβαμε αμέσως δράση για την καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών και την ενεργοποίηση όλου του κρατικού μηχανισμού για την αποζημίωση των πληγέντων. 

Έχει ήδη ζητηθεί η κήρυξη του Δήμου μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς και η ενίσχυση των υπηρεσιών μας με μηχανικούς και εξειδικευμένο προσωπικό για την άμεση καταγραφή των ζημιών και την ενεργοποίηση του μηχανισμού αποζημιώσεων τόσο για τις ζημιές σε κατοικίες, οικοσκευές, επιχειρήσεις και τον εξοπλισμό τους αλλά και τις αγροτικές καλλιέργειες. 

Ήδη δε με όσα μέσα διαθέτουμε και τη συνδρομή ιδιωτών έχουμε ξεκινήσει την αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές με προτεραιότητα τους οικισμούς. 

Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τους συνδημότες  μας και να στεκόμαστε αρωγοί τους. Για εμάς στόχος είναι να μην χάνεται ούτε δευτερόλεπτο και με γνώμονα αυτό έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς κάθε αρμόδια αρχή . 

Μέσα σε αυτό το σχεδιασμό  εντάσσεται και η σημερινή συνάντηση με τους Διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου που θα κληθούν και αυτοί μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους να συνδράμουν στο δύσκολο έργο της επόμενης μέρας. 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμπολιτών μας και προσέφεραν αλλά και συνεχίζουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσιες τους και κυρίως την Πυροσβεστικη, τις υπηρεσίες του δήμου, τη ΔΕΥΑΑΡΜ και την αστυνομία.

Με τη φύση δεν μπορεις να τα βαλεις εύκολα αλλά φροντίσαμε και είχαμε θέσει σε ετοιμότητα όλο το διαθέσιμο μηχανισμό κι ήμασταν έτοιμοι. 

Έτοιμοι είμαστε και για την επόμενη επίσης δύσκολη ώρα επούλωσης και αποκατάστασης των ζημιών και ευελπιστούμε ότι η πολιτεία θα μας παράσχει τα μέσα που απαιτούνται προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εικόνες καταστροφής να αποτελούν μια άσχημη ανάμνηση. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν και έργα που πρέπει να υλοποιηθούν και για άλλη μια φορά είναι βέβαιο ότι τις παθογένειες δεκαετιών θα κληθεί να αποκαταστήσει και να λύσει η παρούσα δημοτική αρχή .»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ