ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Δ. Κωστούρος: Η διαστρέβλωση της αλήθειας γίνεται συστηματικά από κάποιους...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. | |
Δ. Κωστούρος: Η διαστρέβλωση της αλήθειας γίνεται συστηματικά από κάποιους...
Προσπάθειες παραπληροφόρησης και διατρέβλωσης της αλήθειας πάρα πολλές. Κάποιοι κινούμενοι από συγκεκριμένα συμφέροντα έχουν αναγάγει σε καθημερινή τους εργασία την παραποίηση της αλήθειας και την παρουσίαση μιας ¨άλλης¨ πραγματικότητας με στόχο να μειώσουν και να δυσφημήσουν το δήμο μας για να μειώσουν και να δυσφημήσουν και τη δημοτική αρχή. 

Ακόμη και αυτές τις ενέργειες θα τις χρησιμοποιούμε ως ευκαιρίες ενημέρωσης έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν την πραγματική εικόνα. 

Τεράστιο θέμα η διαχείριση των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων στη χώρα μας Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και λόγω της οικονομικής κρίσης και της αδυναμίας πλέον της ελληνικής οικογένειας να θρέψει ένα ακόμη μέλος της (γιατί τέτοια ιδιότητα αποκτά ένα σκυλάκι το οποίο αποκτούμε). 

Η πράξη της εγκατάλειψής του ζώου καταδικαστέα από τη μία δηλώνει και την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι συμπολίτες μας. 

Οι τουριστικές περιοχές σαν τη δική μας δεχόμενοι μεγάλο αριθμό επισκεπτών αποτελούν πολλές φορές και τον τόπο εγκατάλειψης του ζώου. Αποτέλεσμα η αύξηση του αριθμού των αδέσποτων ζώων.

Η εγκατάλειψη είναι ένας από τους λόγους που προκαλούν την αύξηση του αριθμού.
Ο τρόπος που οι ιδιοκτήτες των δεσποζόμενων ζώων φέρονται επηρεάζει πολύπλευρα την κατάσταση. 

Ενημέρωση ευαισθητοποίηση είναι μία αρχή και η επιτροπή σχετικά με τη διαχείριση των αδέσποτων δρομολογεί ενέργειες τις οποίες θα δούμε σε άλλες αναρτήσεις.

Προ ημερών υπήρξε ένα περιστατικό με ένα τραυματισμένο σκυλάκι στην οδό Ασκληπιού.
Αναρτήσεις για τον ανύπαρκτο δήμο και την αναλγησία του ακολούθησαν. Τόνισαν την ανυπαρξία του Δήμου και την έλλειψη ευαισθησίας στο θέμα των ζώων. 

Στόχος ένας: η δημιουργία μιας κακής εικόνας και ο αρνητικός επηρρεασμός των φιλόζωων αλλά και όλων των πολιτών σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο Δήμος Ναυπλιέων και κατ´επέκταση ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. 

(Θα έχω την ευκαιρία να αναλύσω κάποια σημεία και να αποσαφηνίσω ζητήματα παρακάτω μιας και θα υπάρχει συνέχεια. )

Η διαστρέβλωση της αλήθειας γίνεται συστηματικά όπως είπαμε από κάποιους. 

Το διαφορετικό στην τελευταία περίπτωση είναι ότι ο τέως πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου κ. Στέλιος Κυριακού με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ γνωρίζοντας πρόσωπα και γεγονότα και αναφερόμενος με λεπτομέρειες στο περιστατικό , όχι μόνο περιέγραψε ένα δήμο που λειτουργεί με ταχύτητα και ευαισθησία , αλλά ¨προκάλεσε¨ αν κάποιος γνωρίζει δήμο που λειτουργεί πιο γρήγορα να το αναφέρει. 

Απάντηση δεν πήρε από κανέναν. Εκπληκτικό δεν είναι; Βγήκε και είπε ότι εσείς που κάνατε αναρτήσεις για το θέμα και από κάτω σχολιασμούς με αρνητικά για το δήμο σχόλια είστε απλά ψεύτες και αυτό που παρουσιάσατε ήταν στημένο για να θίγετε ανθρώπους και θεσμούς για τους δικούς σας λόγους. 

Και κλείνω το σημερινό. 

Κανείς δεν ζήτησε να σεβαστείτε τον εαυτό σας (όταν το προσωπικό συμφέρον γίνεται στάση ζωής τα άλλα είναι περιττά ).

Κανείς δε ζήτησε να σεβαστείτε αυτούς που θίγετε αναφέροντας ψέματα (τι λέω τώρα θα μου πείτε)
Όμως όλους αυτούς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σας διαβάζουν ποιος σας επέτρεψε να μη τους σέβεστε να τους κοροϊδεύετε και να τους περνάτε για αφελείς;
Ο καθένας να δώσει την απάντησή του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ