Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Σύσκεψη Χειβιδόπουλου και Συλλόγων Γονέων για την μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | |
Σύσκεψη Χειβιδόπουλου και Συλλόγων Γονέων για την μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα
Ενημερωτική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 219 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για το σοβαρό θέμα της μεταφοράς των μαθητών στην Αργολίδα.

Στην σύσκεψη που οργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων των Σχολείων από όλη σχεδόν την Αργολίδα αλλά και μεμονωμένοι γονείς και μαθητές.
 Σκοπός της σύσκεψης ηταν να ενημερωθούν οι γονείς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής με το ΚΤΕΛ.
 Στην σύσκεψη ο κος Χειβιδόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης μέχρι και σήμερα ενώ ακούστηκαν γονείς και μαθητές που περιέγραψαν την κατάσταση ως τραγική με την οικονομική επιβάρυνση να είναι μεγάλη ενώ και δεν λείπουν και οι κίνδυνοι για τους μαθητές που βρίσκονται από το πρωί στους δρόμους για να πάνε και να έρθουν στα σχολεία τους με οτι αυτό συνεπάγεται...
Ο κος Χειβιδόπουλος έκλεισε την ενημέρωση του προς του γονείς λέγοντας πως βρισκόμαστε στη φάση της παράτασης της περσινής σύμβασης και πως έχει καλέσει το ΚΤΕΛ να επανεξετάσει την θέση του χωρίς να ξέρει ο ίδιος αν θα το κάνει ή όχι η διοίκηση του ΚΤΕΛ. Να υπενθυμίσουμε πως την Πέμπτη στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη στις 7 το απόγευμα της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας για το ίδιο ζήτημα

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι δήλωσε στους γονείς ο κος Χειβιδόπουλος και δυο παρεμβάσεις, μια από γονιό του Γυμνασίου του Λυγουριού και μια από μαθητή:
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ