ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ι. Σκούρα "Φως στη Ψυχή" στον "Παλαμήδη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. | |
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ι. Σκούρα "Φως στη Ψυχή" στον "Παλαμήδη"
Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20.00΄ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολιτισμού του Προοδευτικού Συλλόγου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, Σταϊκοπούλου 52, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Γιάννη Σκούρα ΄΄Φως στην Ψυχή΄΄.

Ο Γιάννης Σκούρας γεννήθηκε στο Νέο Ηραίο Αργολίδας και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με το θέατρο και την μουσική… εκφράσεις της τέχνης που τον οδήγησαν στην ποίηση.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ συνυφασμένος με τον πολιτισμό, δίνει βήμα σε έναν νεοεμφανιζόμενο ποιητή να εκθέσει το πόνημά του.

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (Ε.Σ.Λ.Α.) αγκαλιάζει τον Γιάννη Σκούρα, τον καλοδέχεται και τον προτρέπει να δημιουργεί.

Το έργο του ποιητή θα παρουσιάσει η συγγραφέας Μαίρη Παναγιώτου και θα συνδράμουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (Ε.Σ.Λ.Α.) Γιώργος Κόνδης και όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ προσκαλεί τα μέλη του σε μια ενδιαφέρουσα βραδιά γνωριμίας με έναν νέο ποιητή.

Αντί δώρου, οι συντελεστές θα προσφέρουν τις ανησυχίες του ποιητή…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ