ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Πολύωρη ταλαιπωρία για υπερήλικα στη ΔΕΗ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. |
Πολύωρη ταλαιπωρία για υπερήλικα στη ΔΕΗ Ναυπλίου
 Απίστευτη ταλαιπωρία για έναν υπερήλικα 92 χρονών από τη Νέα Κίο που αναγκάστηκε από το πρωί σήμερα να περιμένει στην ουρά της ΔΕΗ στο υποκατάστημα του Ναυπλίου για να εξυπηρετηθεί.

Πρόκειται για τον γνωστό στη Νέα Κίο μπάρμπα-Θύμιο Κυπριανίδη για τρίτη συνεχόμενη φορά αναγκάζεται να επισκεφθεί το υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Ναύπλιο για ένα επαναλαμβανόμενο λάθος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, όπου του αποστέλλει λογαριασμό τον οποίο έχει εξοφλήσει ως ανεξόφλητο.
Ο υπερήλικας έφτασε στη ΔΕΗ πρωί πρωί αλλά δυστυχώς το νούμερο σειράς που πήρε είχε αριθμό 88 και στις 11:00 π.μ. το νούμερο που εξυπηρετούσαν οι υπάλληλοι ήταν μόλις στο 24 ενώ ο συνωστισμός μέσα στο υποκατάστημα με τον κόσμο που προσπαθούσε να εξυπηρετηθεί ηταν μεγάλος.

Όπως μας πληροφόρησε η κόρη του κου Κυπριανίδη που διαμένει στην Αθήνα πρόκειται για λάθος της ΔΕΗ που τους ταλαιπωρεί για  τρίτη φορά.
Ο 92χρονος περίμενε υπομονετικά την σειρά του που όπως έδειχναν τα πράγματα θα εξυπηρετούνταν μάλλον αύριο!!!

Προς τιμήν της η υποδιευθύντρια του υποκαταστήματος μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός έσπευσε χωρίς καθυστέρηση να δώσει σειρά προτεραιότητας στον υπερήλικα ώστε να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Τέλος καλό για τον κυρ Θύμιο που μπόρεσε και εξυπηρετήθηκε μετά την πολύωρη ταλαιπωρία του.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ