ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Περιοδεία Ανδριανού και κλιμακίου της ΝΔ στη Φλώρινα ενόψει της παρουσίας του Προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. | |
Περιοδεία Ανδριανού και κλιμακίου της ΝΔ στη Φλώρινα ενόψει της παρουσίας του Προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.
Ενόψει της παρουσίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η Νέα Δημοκρατία διοργάνωσε σειρά περιοδειών και εκδηλώσεων στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μιας από τις περιοχές της χώρας που έχει πληγεί με τη μεγαλύτερη δριμύτητα από την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε ό,τι αφορά τόσο την οικονομία, την απασχόληση και τις προοπτικές ανάπτυξης, όσο και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, περιόδευσε στη Φλώρινα μαζί με τη βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Ντόρα Μπακογιάννη Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης, τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ Σάββα Αναστασιάδη Αν. Τομεάρχη Εξωτερικών και τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη ΑντωνιάδηAν. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαστε εδώ πρώτα απ’ όλα για να ακούσουμε τον σφυγμό της τοπικής κοινωνίας, για να ενσωματώσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα, τις ανησυχίες αλλά και τις ελπίδες και τις προσδοκίες των κατοίκων της Φλώρινας στην ολοκληρωμένη κυβερνητική μας πρόταση.
Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Παιδαγωγική Σχολή και την Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, δύο σχολές με ζωντανή και δραστήρια ακαδημαϊκή κοινότητα, που μπορούν υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις να ενισχύσουν πολύπλευρα τον ρόλο τους ως μοχλοί και πυρήνες ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία.

Συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο της Φλώρινας και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων που μας εξέθεσαν την πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν ειδικά οι συνοριακοί νομοί, με τον αθέμιτο ανταγωνισμό από την απέναντι πλευρά την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει στο ίδιο αδιέξοδο μοτίβο της υπερφορολόγησης και της συσσώρευσης ολοένα και περισσότερων βαρών στις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

Επίσης στο Συνοριακό Σταθμό, συνομιλήσαμε με αστυνομικούς και τελωνειακούς που υπηρετούν εκεί, καθώς και με το εκεί στρατιωτικό φυλάκιο.

Συναντηθήκαμε τέλος με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν αναλάβει και φέρνουν σε πέρας το δύσκολο έργο να αντικρούουν με επιχειρήματα και προτάσεις τις κραυγές και τον λαϊκισμό.

Τόσο τα στελέχη αυτά της Νέας Δημοκρατίας, όσο και οι άνθρωποι που είδαμε στις συναντήσεις μας και την περιοδεία , επιβεβαίωσαν με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι το πολιτικό κλίμα έχει πλέον αλλάξει ανεπιστρεπτί, ότι η πολιτική απάτη της σημερινής κυβέρνησης δεν μπορεί πλέον ούτε να καλυφθεί, ούτε να αποσιωπηθεί μέσα από τον λαϊκισμό και τον μικροκομματισμό, ότι η απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, στην Φλώρινα όπως και σε κάθε γωνιά της χώρας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη και εμφατικότερη πολιτική αλλαγή: Η επιστροφή, επιτέλους, στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε οι νέοι άνθρωποι που έφυγαν τα τελευταία χρόνια από τη χώρα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, η εμπέδωση της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας στη διακυβέρνηση, η καταδίκη της επένδυσης στον λαϊκισμό και στον διχασμό του λαού, το οριστικό κλείσιμο της μεγάλης αυτής παρένθεσης της κρίσης και η έμπρακτη κατοχύρωση, μέσα από σοβαρές και αποτελεσματικές πολιτικές και μεταρρυθμίσεις, ότι η πατρίδα μας δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ζήσει παρόμοια περιπέτεια.
Σε λίγες μέρες στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αναλυτικά τους άξονες της δικής μας πρότασης. Μιας πρότασης που βασίζεται στους λιγότερους φόρους και εισφορές ώστε να ανασάνουν επιτέλους οι πολίτες, τα νοικοκυριά και η πραγματική οικονομία, στην ενεργή ενθάρρυνση των νέων επενδύσεων και στη δημιουργία νέων, πραγματικών θέσεων δουλειάς, στη δημιουργία ενός καλύτερου, πιο ευέλικτου και αποτελεσματικού κράτους στην υπηρεσία του πολίτη και όχι στο ρόλο του δυνάστη, στην πραγματική και ουσιαστική προστασία για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας τους οποίους εξαπάτησε και συνεχίζει να εξαπατά η σημερινή κυβέρνηση.

Για μια ακόμη φορά, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξη των μεγάλων επιλογών, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας, θα κληθεί να διασφαλίσει το μέλλον και την προοπτική της Ελλάδας και των Ελλήνων. Το μήνυμα νίκης αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας που εκπέμπει κάθε γωνιά της χώρας είναι για όλους μας μια ισχυρή παρακίνηση να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, ακόμη πιο αποτελεσματικά για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται επειγόντως η πατρίδα μας».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ