ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Κολοκοτρωνίτσι επιστρέφει η "Τάξης και ηθική"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 μ.μ. |
Στο Κολοκοτρωνίτσι επιστρέφει η "Τάξης και ηθική"
Τι να κάνουν άραγε 13 χρόνια μετά στο αγαπημένο Κολοκοτρωνίτσι ο δήμαρχος Περίανδρος Πώποτας, η πρωτευουσιάνα Χαρά (Ρένια Λουιζίδου), η αδελφή του Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη), ο Βαγγέλης Φατσέας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο Τρελαντώνης (Χάρης Γρηγορόπουλος), η οικονόμος του Πώποτα Τασία (Μαρία Κανελλοπούλου) και η αλαφροΐσκιωτη δασκάλα (Σοφία Μουτίδου); Λίγη υπομονή και την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 θα τους δούμε πάλι στη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1!

Η κωμική σειρά «Το καφέ της Χαράς», σε σκηνοθεσία Κώστα Λυχναρά και σενάριο Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά, προβλήθηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου για τρεις σεζόν, από το 2003 έως το 2006, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

Εκτοτε έχει προβληθεί από τον σταθμό σε τεράστιο αριθμό επαναλήψεων, κάνοντας συνεχώς ρεκόρ θεαματικότητας, ακόμα και απέναντι σε καινούργια προγράμματα. Τον Αύγουστο που μας πέρασε, λοιπόν, ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει με τέταρτο κύκλο επεισοδίων από το νέο έτος και συγκεκριμένα με 30 ολοκαίνουργια επεισόδια, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους χιλιάδες φαν της σειράς, που στην κυριολεξία μεγάλωσαν μαζί της!


«Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε η Αννα Χατζησοφιά και εγώ. Στη σειρά θα επιστρέψουν όλοι οι βασικοί χαρακτήρες. Το “Καφέ” θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Η σειρά θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη και δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Θα είναι το πιο αληθινό σίκουελ που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία» έγραψε στο facebook ο δημιουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηθοποιοί Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Τζόυς Ευείδη έχουν έρθει σε επαφή με τον σεναριογράφο κι έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στο σίκουελ. Επίσης, ο Χάρης Ρώμας έχει εκφράσει την επιθυμία να επανέλθει στη σειρά μια ηθοποιός την οποία σέβεται πολύ για το ταλέντο της, κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Σοφία Μουτίδου, αλλά και ο αξιόλογος Χάρης Γρηγορόπουλος, οπότε μένει να μάθουμε τι αποφάσισαν.

Απουσίες:

Δεν γίνεται όμως να μην υπάρξουν και κάποιες απουσίες ηθοποιών, που έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, όπως η Χαρά Σμύρου, η οποία υποδυόταν τη Ματούλα και πλέον ζει με την οικογένειά της στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σίκουελ θα έχουν σημαντικό ρόλο ο γιος του Πώποτα, ο Μανωλάκης (Πάρης Σκαρτσολιάς) και η κόρη της Χαράς, η Βάλια (Εφη Ρασιά), οι οποίοι θα επιστρέψουν μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν την προσεχή άνοιξη, με στόχο η σειρά να προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δούμε πώς έχουν εξελιχθεί οι ιστορίες των ηρώων που αγαπήσαμε και ίσως με κάποιους ταυτιστήκαμε. Πώς θα είναι πλέον οι σχέσεις του «Τάξις και ηθική» Περίανδρου Πώποτα με την «πρωτευουσιάνα» Χαρά Χάσκα, αλλά και των παιδιών τους που κάποτε έζησαν έναν παιδικό έρωτα…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ