Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αργολίδας οργανώνει διαμαρτυρία για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | |
Η Λαϊκή Συσπείρωση Αργολίδας οργανώνει διαμαρτυρία  για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών
Συνεχίζεται όλο και πιο έντονα το σοβαρότατο πρόβλημα της μετακίνησης των μαθητών στην Αργολίδα, με τους υπεύθυνους να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον, χωρίς ουσιαστικά να λύνεται το πρόβλημα.

Η διακοπή της μετακίνησης των μαθητών αποτελεί πρόβλημα λειτουργικό και οικονομικό για τους εργαζόμενους γονείς που αναγκάζονται να μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους επιβαρύνοντας παραπέρα το ήδη λεηλατημένο εισόδημά τους από την αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των κυβερνήσεων που διαδέχτηκε.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των δραστικών περικοπών από όλες τις κυβερνήσεις στα κονδύλια για τη μεταφορά των μαθητών. Είναι συνένοχη η Περιφερειακή Αρχή γιατί με ζήλο υλοποιεί αυτή την πολιτική, είναι συνένοχες και οι Δημοτικές αρχές γιατί ενώ γνωρίζουν τις συνθήκες μεταφοράς των μαθητών σιωπούν ρίχνοντας το μπαλάκι στην Περιφέρεια.

Καλούμε τους μαθητές και τις οικογένειές τους να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες μεταφοράς των μαθητών. Κανένας γονιός, καμία λαϊκή οικογένεια να μην επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος για τη μόρφωση των παιδιών τους. Αρκετά πληρώνουν στο κράτος και στους δήμους. Να απαιτήσουν πραγματικά δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Καλούμε όλους και όλες αύριο Πέμπτη 20/9 στις 11:00, στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας στο Ναύπλιο σε παράσταση διαμαρτυρίας. Θα παρευρίσκεται και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου, Νίκος Γόντικας.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ