ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Θα παίξει το "χαρτί" του Γ. Δέδε ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | | |
Θα παίξει το "χαρτί" του Γ. Δέδε ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Το πρόβλημα είναι γνωστό στους παροικούντες την πολιτική σκηνή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτό που στην κομματική αργκό αποκαλείται «ισχυρός κομματικός μηχανισμός ανά την επικράτεια».

Μία από τις πολλές συνέπειες της συγκεκριμένης έλλειψης είναι το κόμμα να δυσκολεύεται να βρει υποψηφίους για τις τοπικές και περιφερειακές κάλπες οι οποίοι θα μπορούσαν να αυξήσουν τους Δήμους και τις Περιφέρειες που θα βαφτούν ροζ το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εξ ου και άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, ο νέος γραμματέας της Κουμουνδούρου, Πάνος Σκουρλέτης, άρχισε το φλερτ σε τοπικούς άρχοντες προερχόμενους από την Κεντροαριστερά.
Ο στόχος είναι διπλός και προφανής: να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ πιθανότητες να κερδίσει τους γαλάζιους αντιπάλους, αλλά και να προσεταιριστεί τους ψηφοφόρους του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.
Μια τέτοια λύση είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Δέδε, γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών σήμερα, για περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο.

Μάλιστα, έχει όλα τα "τυπικά" προσόντα της κυβερνητικής γραμμής. Προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και, μάλιστα, στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία», η οποία στηρίχθηκε από το κόμμα που μετονομάστηκε "Κίνημα Αλλαγής". Είναι γνώστης, λοιπόν, της Περιφέρειας, αφού ο Κορίνθιος πολιτικός ήταν το 2010 και αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.

Βέβαια, το σχετικό ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, αφού, όπως μας έγινε γνωστό, στο… τραπέζι υπάρχουν κι άλλα ονόματα, τα οποία έχουν επίσης τα ανάλογα χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, μας τόνισαν, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τα… κεντρικά του κόμματος, γι' αυτό "ας μη βιαζόμαστε".

Εσείς, σε κάθε περίπτωση, κρατήστε το όνομα του κ. Δέδε, το οποίο, όπως παραδέχτηκαν και οι συνομιλητές μας, είναι στη λίστα των υποψηφίων.

Πηγή: tharrosnews.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ