ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκίνησε τις πρόβες η Παιδική-Νεανική χορωδία του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. |
Ξεκίνησε τις πρόβες η Παιδική-Νεανική χορωδία του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ»
Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Η Παιδική-Νεανική χορωδία του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ» ξεκίνησε τις πρόβες της για τη φετινή χρονιά, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας ως εφόδιο αναμνήσεις και ωραίες στιγμές από την περσινή πορεία της, ύστερα από τις σημαντικές της εμφανίσεις, μέσω της παρουσίας στο Φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας» με την μεγάλη συναυλία στο Κιβέρι, τη συμμετοχή στο φεστιβάλ χορωδιών του Δήμου Μεταμόρφωσης στην Αθήνα, τις συνεργασίες με διακεκριμένους καλλιτέχνες και χορωδίες καθώς και τη συνεχή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία.

Πιστεύοντας ότι η τέχνη είναι ο δρόμος της ψυχής και ο πολιτισμός η ελπίδα του αύριο, η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Συλλόγου μας συνεχίζει το συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι της και καλεί νέα μέλη να την πλαισιώσουν.

Ας δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν αυτό το είδος της μουσικής δουλεύοντας ομαδικά και πειθαρχημένα. Φιλοδοξούμε να αποκτήσουν μια εποικοδομητική εναλλακτική λύση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και να γίνουν οι ιδανικοί πρεσβευτές του τόπου μας, συμμετέχοντας σε συναυλίες και χορωδιακές συναντήσεις!

«Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ» από την πλευρά του ως πολιτιστικός φορέας θα συνεχίσει να στηρίζει βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην υλοποίηση των στόχων, προσφέροντας την απαραίτητη υλικοτεχνική και καλλιτεχνική υποδομή, ώστε η παιδική-νεανική χορωδία να συνεχίσει να λειτουργεί ως πυρήνας δημιουργίας και πολιτισμού του τόπου μας.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της χορωδίας θα γίνονται κάθε Παρασκευή στις 17:00-18:00, στο πνευματικό κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό. Σας περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία για να τραγουδήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον διευθυντή της χορωδίας Γιάννη Νικολόπουλο (6944988096).

Ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στους μαθητές.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ