ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ενισχύσεις και από την Αργολίδα στη μεγάλη φωτιά που καίει τη Σάμο από τη νύχτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | |
Ενισχύσεις και από την Αργολίδα στη μεγάλη φωτιά που καίει τη Σάμο από τη νύχτα
Μεγάλη μάχη με τις φλόγες δίνουν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να μπορέσουν να σβήσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, Σάββατο, σε δύσβατη περιοχή, στην περιοχή Κέδρος στη Σάμο.

Η μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση με πεύκα, όμως δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής.

Οι δυνάμεις στο σημείο είναι ενισχυμένες και αυτή την ώρα επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 39 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις 5 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, ακόμη 40 πυροσβέστες με 10 οχήματα ταξιδεύουν προς το νησί με πλοίο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες κατάσβεσης και αναμένεται να φτάσουν το απόγευμα.

Στις 6 το πρωί αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά για την Σάμο 4 άντρες και ένα όχημα από Ναύπλιο και Άργος για να συμμετάσχουν στη κατάσβεση της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στο νησί και μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα ένα όχημα με το αντίστοιχο πλήρωμα από όμορο νομό της Αργολίδας θα μεταβεί στο νησί για την ενίσχυση των εκεί δυνάμεων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ