ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας - Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. |
Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας - Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού
Απρόκλητη επίθεση από “οργανωμένους οπαδούς” της ομάδας της Καλαμάτας δέχτηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κυπέλλου – περίπου στις 19:45 – μεταξύ της Καλαμάτας και του Πάμισου Μεσσήνης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος είχε πάει στο γήπεδο μαζί με το ανήλικο παιδί του και έναν φίλο του να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Μόλις τελείωσε αυτό, περπατώντας προς το αυτοκίνητό του στην οδό Καλλιπατείρας, 150 μέτρα περίπου μακριά από το γήπεδο, έξω από το σημείο συνάντησης κάποιων οργανωμένων φιλάθλων, αρχικά τρεις από αυτούς του ζήτησαν το λόγο για το “ξεπούλημα της Μακεδονίας“, αποκαλώντας τον “πουλημένο, ψεύτη και κότα”, βρίζοντας τον παράλληλα και αντάλλαξαν σε έντονο ύφος κάποιες κουβέντες.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα βγήκαν από τον άτυπο αλλά υπαρκτό σύνδεσμο, αλλά 15 με 20 άτομα και άρχισαν να τον περικυκλώνουν και να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, όπως δήλωσαν στο Messinialive αυτόπτες μάρτυρες κι αργότερα ο ίδιος ο Βουλευτής.

Ο Βουλευτής – που για άλλη μια φορά δεν είχε μαζί του αστυνομική συνοδεία – μόλις κατάλαβε ότι τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί, είπε στο φίλο του να απομακρυνθεί από το σημείο και έμεινε μόνος του απροστάτευτος για τουλάχιστον 5 λεπτά μαζί με τους 25-30 εξαγριωμένους οπαδούς, που πλέον ενεργούσαν εκτός γηπέδου σαν “τιμωροί”.

Ευτυχώς το παιδί του είχε αποχωρήσει από το σημείο και όπως δήλωσε η μητέρα του και σύζυγος του Πέτρου Κωνσταντινέα στο Messinialive “είχα τηλεφωνήσει 15 λεπτά πριν το επεισόδιο στον Πέτρο και του είπα ότι θα περάσω να πάρω το παιδί”!

Αυτή τη στιγμή ο βουλευτής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα στο σώμα, αλλά και στο κεφάλι και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο ένα μάτι.
Ο ίδιος μας είπε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί 6 προσαγωγές ατόμων.

Ο Κωνσταντινέας υποβάλλεται σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις.

Στο πλευρό του έσπευσε από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του και τα παιδιά του, ενώ τον επισκέφτηκε και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Γιώτα Κοζομπόλη, ο επικεφαλής της “Πελοπόννησος Πρώτα”, Νίκος Πατσαρίνος, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, «σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχω, ο βουλευτής φέρει ελαφρά τραύματα και είναι πιθανόν να βγει απόψε από το νοσοκομείο».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ