ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους στις Λίμνες!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:52:00 μ.μ. | | |
Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους στις Λίμνες!
Η νέα χορευτική χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους! Το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2018 βρεθήκαμε στις Λίμνες, καλεσμένοι του Μορφωτικού Συλλόγου Λιμνών.

Η εφηβική-νεανική ομάδα του Λυκείου μας χόρεψε σκοπούς και τραγούδησε τραγούδια από την ένδοξη Μακεδονία μας, φορώντας τις αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές από την πλούσια ιματιοθήκη του Λυκείου μας.
Τα παιδιά μας, σε διδασκαλία χορών της δασκάλας μας, Κατερίνας Δωροβίνη-Πίκουλα ενθουσίασαν και συγκίνησαν το κοινό τόσο με τις βροντερές φωνές τους τραγουδώντας με υπερηφάνεια και συγκίνηση το «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα…» όσο και χορευτικά!
Ευχαριστούμε από καρδιάς:
-Το Μορφωτικό Σύλλογο Λιμνών και την πρόεδρο, Ευαγγελία Παπαϊωάννου για την πρόσκληση, τη ζεστή και άψογη φιλοξενία και την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά μας, στους χορευτές μας να συνεργαστούν με τους έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς που τους συνόδευσαν επί σκηνής αλλά και στο γλέντι που ακολούθησε!
-Τη δασκάλα παραδοσιακών χορών του Μορφωτικού Συλλόγου Λιμνών, Σοφία Ψωμά, για τη συνεργασία και το συντονισμό

-Το Δήμο Άργους- Μυκηνών, για την παραχώρηση του λεωφορείου για τη μετακίνησή μας

-Τα παιδιά μας, τους χορευτές μας και τη δασκάλα τους για τον ενθουσιασμό, τη συνέπεια, την άψογη συμπεριφορά και το άρτιο αποτέλεσμα που μας παρουσίασαν για ακόμη μια φορά!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για μια νέα χορευτική-λυκειακή χρονιά, με πολλές εμπειρίες, νέες δράσεις και νέους στόχους να εκπληρώσουμε! Ελάτε να φτάσουμε ψηλότερα!

( Οι εγγραφές στο Λύκειό μας ξεκίνησαν και συνεχίζονται!

Καθημερινά, στα γραφεία του Λυκείου μας, Δαναού 16, 6:30-8:30 μ.μ.
Λειτουργούν τμήματα παραδοσιακού χορού όλων των ηλικιών (προσχολικής ηλικίας, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων) και επιπέδων(αρχάριων/προχωρημένων), καθώς και τμήμα παραδοσιακής χορωδίας παιδιών και ενηλίκων
Επικοινωνία:

-Τηλέφωνο- FAX: 27510-68788(κατά τις ώρες των εγγραφών)
-Facebook: ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ
-E-mail: lykellargos@yahoo.gr)

Σας περιμένουμε!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ