ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ανδριανός: Να ξεκινήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών από το κυκλώνα “Ζορμπά” και η διαδικασία αποκατάστασης και αποζημίωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:14:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Να ξεκινήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών από το κυκλώνα “Ζορμπά” και η διαδικασία αποκατάστασης και αποζημίωσης
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μετά τις επισκέψεις του σε πληγείσες περιοχές του νομού από την χθεσινή έντονη κακοκαιρία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Από την επίσκεψη του κου Ανδριανού στη Νέα Κίο το βράδυ του Σαββάτου. 
«Το πέρασμα του κυκλώνα “Ζορμπά” από την Αργολίδα έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα περιοχές του δήμου Άργους – Μυκηνών, του δήμου Επιδαύρου και του δήμου Ερμιονίδας. Αυτό που επείγει πλέον είναι η άμεση καταγραφή των ζημιών στις υποδομές, στα σπίτια, τα μαγαζιά, τις αγροτικές καλλιέργειες ώστε χωρίς καθυστέρηση να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης και αποζημίωσης των πληγέντων. Οφείλουν οι εμπλεκόμενοι φορείς να προβούν άμεσα σε κάθε αναγκαία ενέργεια.
Η συμβολή των ανδρών και των γυναικών της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΔΕΔΔΗΕ, των εθελοντών, όλων των φορέων που εργάστηκαν για την προστασία της ζωής, της ασφάλειας και των περιουσιών των κατοίκων της Αργολίδας και των επισκεπτών του τόπου μας υπήρξε ουσιαστική, και τους οφείλουμε ευχαριστίες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ