Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α' βάθμιας Εκπ/σης Άργους Μυκηνών Δέσποινα Δαμασκηνού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | |
Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α' βάθμιας Εκπ/σης  Άργους Μυκηνών Δέσποινα Δαμασκηνού
Μια νέα σχολική χρονιά σε λίγες μέρες ξεκινά για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή αρχή με δύναμη , όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Η παιδεία, θεμέλιο για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας προόδου αποτελεί για όλους μας την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. 

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών σε μια παρατεταμένη περίοδο οικονομικής ύφεσης δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες συνθήκες ώστε τα παιδιά του Δήμου μας να ζήσουν τις πιο δημιουργικές ώρες των σχολικών ημερών τους σε περιβάλλον ασφαλές και κατάλληλο για την ασφάλεια και την άνεση τους. 

Θα ήθελα να γνωρίζετε πως η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή κι εγώ προσωπικά βρισκόμαστε πάντοτε σε ανοιχτή επικοινωνία με Διευθυντές , εκπαιδευτικούς και γονείς ώστε να λύσουμε ζητήματα , να καλύψουμε ανάγκες και να στηρίξουμε το νηπιαγωγείο και το δημοτικό από άκρη σε άκρη του Δήμου Άργους Μυκηνών. 

Τέλος εύχομαι στα πρωτάκια μας που θα ακούσουν για πρώτη φορά το σχολικό κουδούνι να ζήσουν κάθε στιγμή αυτής της νέας περιπέτειας.

Με εκτίμηση

Δέσποινα Δαμασκηνού

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή στα τηλέφωνα 2751360731 στο ase@asgos.gr

Επίσημη ιστοσελίδα : www.asch-argos.gr/index.php

Facebook: Σχολική Επιτροπή Α' βάθμιας Εκπ/σης Δήμου Άργους Μυκηνών
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ