ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Βόλτα με ποδήλατο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. |
 Βόλτα με ποδήλατο στο Ναύπλιο
Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων το ΚΠΕ Νέας Κίου και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνουν περιήγηση με ποδήλατα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της ‘Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο’.

Η δράση θα υλοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 με ώρα συνάντησης 10:30 π.μ. στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου. Στην περιήγηση θα συμμετέχουν το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και μέλη των ποδηλατικών Συλλόγων της περιοχής.

Περιγραφή της διαδρομής: Συνάντηση μπροστά από τον χώρο του Δημαρχείου στις 10:30 π.μ., διασχίζουμε την Αμαλίας – Όθωνος, στρίβουμε δεξιά και συναντάμε Δημ. Υψηλάντου, συνεχίζουμε δίπλα στην πλατεία Φιλελλήνων, διασχίζουμε την Μπουμπουλίνας, στρίβουμε αριστερά ακολουθούμε την Φαρμακόπουλων, στρίβουμε αριστερά στην Σταϊκοπούλου, περνάμε μέσα από τον πεζόδρομο, συνεχίζουμε στην Πλαπούτα μέχρι το τέλος του πεζόδρομου, μέσω της 25ης Μαρτίου στρίβουμε στην Πολυζωίδη και καταλήγουμε στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου – πάρκο Κολοκοτρώνη.

Απαραίτητα: κατάλληλο ντύσιμο, εξοπλισμός ποδηλάτου, κράνος και καλή διάθεση.

Η περιήγηση απευθύνεται στους μαθητές/-τριες, τους γονείς και τους καθηγητές τους και θα υλοποιηθεί με τη συνδρομή του Τμήματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου. Επίσης παρούσα θα είναι η Τροχαία Ναυπλίου, για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των συμμετεχόντων.


Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Ιωάννης Γιατράκος

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Ελένη Μάρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ