ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεχίζονται από σήμερα οι πλειστηριασμοί και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. |
Συνεχίζονται από σήμερα οι πλειστηριασμοί και στην Αργολίδα
Πιστοί στο ραντεβού των πλειστηριασμών και σήμερα οι συμβολαιογράφοι και οι επίδοξοι αγοραστές. Είναι προγραμματισμένοι 232 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, ενώ θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 21/9/2018. Για αυτό το τριήμερο, 123 πλειστηριασμοί αφορούν στην περιοχή της Αττικής, 18 στην Θεσσαλονίκη και 91 στην περιφέρεια.


Στους πίνακες, περιλαμβάνονται επίσης, 24 συμβατικοί πλειστηριασμοί χωρίς δημοσιευμένη μεταβολή τους σε ηλεκτρονικούς, διαμορφώνοντας έτσι το σύνολο των δημοσιευμένων (ανά οφειλέτη) πλειστηριασμών σε 256, ενώ το σύνολο των ακινήτων (ή κινητών) που εκπλειστηριάζονται αυτή την εβδομάδα είναι 830.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας και Πειραιά διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα Αθηνών, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Λαύριου, Μαραθώνα, Ελευσίνας, Μεγάρων, Νίκαιας, Πειραιά, Σαλαμίνας και από την περιφέρεια της Ελλάδας πρώην ειρηνοδικείων των νομών Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσσαλονίκης, Βασιλικών και νομού Χαλκιδικής.

Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία, Αχαΐα, Αργολίδα, Αρκαδία, Ηλεία, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά (& ακίνητα Αχαΐας), Λευκάδα, Κέρκυρα, Σάμο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ηράκλειο, Χανιά (& ακίνητα Ρεθύμνου).

Ενδέχεται επίσης να διεξαχθούν ηλεκτρονικά πλειστηριασμοί που έχουν δημοσιευτεί ως συμβατικοί σε νομούς εκτός των προαναφερθέντων δηλαδή σε Φλώρινα, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, εφόσον οι συμβολαιογράφοι τους έχουν ήδη πιστοποιηθεί στους ηλεκτρονικούς και δεν έχουν αναβληθεί για άλλη ημερομηνία.

Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο (Α.Α.Δ.Ε.) δεν εμφανίζεται στους επισπεύδοντες, ενώ ο Δήμος Αθηναίων επισπεύδει 8 πλειστηριασμούς όλους για ακίνητα/κινητά αξίας κάτω των 50.000 ευρώ.

Έως το τέλος του έτους ακίνητα που θα βγουν στο σφυρί ανέρχονται σε 8.000, με την κυβέρνηση να έχει δεσμευτεί για τουλάχιστον 30.000 πλειστηριασμούς ακινήτων για το 2019.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ