ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Ενενήντα πολίτες στο χωριό Κουλέντια Μονεμβάσιας παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη , απέτρεψαν χθες την εγκατάσταση μιας κεφαλής βιομηχανικής ανεμογεννήτριας καθόλη τη νύχτα περιφρούρησαν το βουνό για να μη γίνει η εγκατάσταση.

-Το 14ο Διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εκπαίδευσης νέων επιστημόνων με θέμα << Περιβάλλον και βιώσιμη Ανάπτυξη , καταστροφές φύση , άνθρωπος , από τη διαείρηση στην πρόληψη θα πραγματοποιηθεί στα Κύθηρα από την Κυριακή έως και τν ερχόμενη Παρασκευή οργανώνουν το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Ευρωπαϊκό κέντρο περιβαλλοντικής έρευνας και κατάρτισης και ο Δήμος Κυθήρων.

-Ημερίδα με θέμα η << Διασύνδεση των Αρχαίων Ασκληπιείων , οργανώνει ο Ιατρικός σύλλογος Αρκαδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το βράδυ στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βασίλης Λαμπρινουδάκης , ομότιμος καθηγητής κλασικής Αρχαιολογίας.

-Το 55ο Ετήσιο συνέδριο της στοματολογικής εταιρείας Ελλάδας θα γίνει στο Ναύπλιο , σήμερα-αύριο και μεθαύριο.

-Συνελήφθη σε δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας ένας 69χρονος διότι καλλιεργούσε 58 φυτά κάναβης ύψους περίπου 15έως 80 εκατοστών.

-Η Λαική Ενότητα οργανώνει ανοιχτή συζήτηση σήμερα στις 19 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο Αρκαδίας, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Κεντρικός ομιλιτής θα είναι ο κ. Θανάσης Πετράκος ο οποίος θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου .

-Η 15η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο στις 16:00 το απόγευμα.

-Τριήμερο Μνήμης με τίτλο Μικρασιατικά 2018 θα γίνουν από αύριο έως και την Κυριακή , για τις Αλησμόνητες Πατρίδες στη Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου.

-Την θαυματουργεί εικόνα της Παναγίας της Έλωνας θα υποδεχθεί η κοινότητα Κοσμά Κυνουρίας αύριο στις 19:00 το απόγευμα , στα πλαίσια της γιορτής της Παναγίας που είναι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

-Η σορός ενός 81 χρόνου εντοπίστηκε χθες το πρωί μέσα στη θάλασσα σε περίπτωση κοντά στο λιμάνι της Πύλου.

-Διήμερη περιοδεία Σάββατο και Κυριακή στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης.

-Με ναρκωτικά χάπια και ποσότητα χασίς στην κατοχή του συνελήφθη ένας 42χρονος στα Εξαμίλλια Κορινθίας .

Σύνταξη ειδήσεων Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ