ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Ανίκανη και ανεύθυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με προκλητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Ανίκανη και ανεύθυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με προκλητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη
Ανίκανη, ανεύθυνη κι επικίνδυνη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο Βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ (εκπομπή "Αταίριαστοι" με τους Γ. Ντσούνο και Χρ. Κούτρα και "Ακραίως" με τους Τ. Χατζή και Δ. Οικονόμου), καθώς και στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ με τους Α. Παπασταματίου και Στ. Χαρίτου.

Ο Γ. Μανιάτης ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αναφέρθηκε σε ωμή και προκλητική παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το πόρισμα απόδοσης ποινικών ευθυνών στην τραγωδία στο Μάτι. "Παρεμποδίζουν την απόδοση ποινικών ευθυνών για το Μάτι. Η κα Παπασπύρου ερευνά μόνο διοικητικές ευθύνες, όχι ποινικές. Ακόμη περιμένω από τον κ. Παππά τις δορυφορικές εικόνες για τις (δήθεν) 13 ταυτόχρονες πυρκαγιές στην Κινέτα", είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στενή σχέση οικογενειακού κι επαγγελματικού χαρακτήρα του κ. Τζανακόπουλου με την κα. Παπασπύρου και τον σύζυγό της.

Αναφερόμενος στο κολαστήριο της Μόριας, χαρακτήρισε ανίκανη τη σημερινή κυβέρνηση να διαχειριστεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα το 1,6 δις€, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το πώς μπορεί να διαχειριστεί τη μοίρα του τόπου και μάλιστα χωρίς χρήματα.

Τέλος, μιλώντας για την περικοπή των συντάξεων είπε χαρακτηριστικά: «Δύο φορές υπερψήφισαν την περικοπή των συντάξεων και αρνήθηκαν πρότασή μας για ακύρωση. Στις 20 Αυγούστου "βγήκαμε" από μνημόνιο του κ. Τσίπρα και θα έπρεπε να συζητούμε πως θα φέρουμε περισσότερες επενδύσεις ώστε με τις νέες εισφορές να μην χρειαστεί να περικόψουμε συντάξεις».
Ακολουθούν σημεία από τις τοποθετήσεις του:

Παρεμποδίζουν την απόδοση ποινικών ευθυνών για το Μάτι. Η κα Παπασπύρου ερευνά μόνο διοικητικές ευθύνες, όχι ποινικές. Ακόμη περιμένω από τον κ. Παππά τις δορυφορικές εικόνες για τις (δήθεν) 13 ταυτόχρονες πυρκαγιές στην Κινέτα.

Δείτε εδώ το σχετικό video

Ανίκανοι να διαχειριστούν με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τα άπειρα λεφτά ύψους 1,6 δις € στο κολαστήριο της Μόριας. Φανταστείτε την ανικανότητα να διαχειρίζονται σήμερα τη μοίρα μας χωρίς μάλιστα λεφτά.

Δείτε εδώ το σχετικό video
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της ΕΡΤ
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του NEWPOST
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ