ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Πελοπόννησο! - Συνάντηση με περιφερειακούς συμβούλους που ανήκουν στη Ν.Δ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. | |
Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Πελοπόννησο! - Συνάντηση με περιφερειακούς συμβούλους που ανήκουν στη Ν.Δ.
 Μια αρκετά σημαντική συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην «Πειραιώς». Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης έχει καλέσει περιφερειακούς συμβούλους και αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου που ανήκουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με σκοπό να τους ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις.

Στη συνάντηση θα βρίσκεται και ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., Τάσος Γαϊτάνης.
Όπως όλα δείχνουν, σε συνδυασμό και με τις πρόσφατες δηλώσεις από την Καλαμάτα του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Α. Γεωργιάδη, στη σημερινή συνάντηση ο κ. Αυγενάκης πρόκειται να ενημερώσει τα στελέχη του κόμματος για το οριστικό «διαζύγιο» με τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ζητώντας τους ουσιαστικά να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους το συντομότερο.

Επίσης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσει πειθαρχία στις αποφάσεις του κόμματος, όπως προβλέπει άλλωστε και το καταστατικό, το οποίο και εφαρμόστηκε κατά γράμμα προσφάτως στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Αν και οι πληροφορίες φέρουν ως «κλεισμένο» το πρόσωπο με το οποίο η Νέα Δημοκρατία θα διεκδικήσει την Περιφέρεια, ωστόσο είναι εξαιρετικά απίθανο αυτό να ανακοινωθεί στη σημερινή συνάντηση και όλα δείχνουν πως οι επίσημες ανακοινώσεις για όλες τις Περιφέρειες της χώρας θα γίνουν, πριν από το τέλος του Σεπτεμβρίου, από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη.

Του Κώστα Γαζούλη
Πηγή: tharrosnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ