ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Γιάννης Μπόλλας: Η αθλητική ενασχόληση να γίνει τρόπος ζωής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. |
Γιάννης Μπόλλας: Η αθλητική ενασχόληση να γίνει τρόπος ζωής
Με την ευκαιρία της νέας αθλητικής χρονιάς ,βλέποντας μπροστά μου το αύριο του Ελληνικού αθλητισμού και ειδικά στα μικρά παιδιά που ονειρεύονται ένα λαμπρό μέλλον και κάνουν σχέδια, τούς λέω πρώτα απ'όλα στην ηλικία που βρίσκονται τα προγράμματα τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν να περιμένουν.

Αυτό πού έχει μεγαλύτερη σημασία και μεγαλύτερη αξία, είναι να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον απολαύσουν στην πιο απλή και αγνή μορφή του χωρίς πίεση και άγχος. Η πρώτη επιδίωξη είναι ή καλύτερα θα πρέπει να είναι ότι η αθλητική ενασχόληση να γίνει τρόπος ζωής και μία συνήθεια που θα τους συνοδεύει σε όλη την μετέπειτα ζωής τους μακριά από επιθυμίες και συνήθειες που τις περισσότερες φορές είναι χωρίς επιστροφή.

Για αυτό και τούς ξαναλέω να ευχαριστηθούν την άθληση αφού έχουν χρόνο μπροστά τους για να αρχίσουν να προσεγγίζουν την εξέλιξη τους με πιο σοβαρή οπτική. Αν άλλωστε διαθέτουν το ταλέντο και την διάθεση για σκληρή δουλειά στο μέλλον θα είναι έτοιμοι να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Δεν αξίζει λοιπόν να γεμίζουν με ευθύνες πρόωρα και να χάνουν το πραγματικό νόημα του αθλητισμού σε αυτή την τρυφερή ηλικία. Ο πρωταθλητισμός έχει την δική του αξία όταν επιτυγχάνεται με υγιή μέσα με την κορύφωση της δουλειάς και του ταλέντου δηλαδή όσων πρεσβεύει το αθλητικό κίνημα και γι'αυτό δεν πρέπει να πυροβολείτε ο πρωταθλητισμός χωρίς να υπάρχουν υπερβολές και αφορισμοί .

Ο πρωταθλητής στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι είναι και θα είναι ένα ξεχωριστό πρόσωπο σε κάθε μικρή και μεγάλη κοινωνία. Το έξοχο παράδειγμα που μας δίνει η σπουδαία Κατερίνα Στεφανίδη αποτελεί εξαιρετικό πρότυπο προ πάντως όμως και κυρίως για ολόκληρη την νεολαία μας. 

Γ. ΜΠΟΛΛΑΣ
Μέλος του ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΔ 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ