Ζωντανή μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το ΙΟΝΙΑΝ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Με παρέμβαση Ανδριανού η Ν.Δ. υπερψήφισε τροπολογία για την στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | |
Με παρέμβαση Ανδριανού η Ν.Δ. υπερψήφισε τροπολογία για την στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσκομείου  Άργους
Ύστερα από επικοινωνία του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με τον εισηγητή του κόμματος κ. Ιάσωνα Φωτήλα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε τροπολογία που κατατέθηκε με θέμα τη σύσταση τριών θέσεων ειδικευμένων ιατρών για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.


Κατά την επικοινωνία του με τον κ. Φωτήλα, ο κ. Ανδριανός επεσήμανε ότι μολονότι η τροπολογία συμβάλει στην αντιμετώπιση ενός πιεστικού προβλήματος, τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας στο Ναύπλιο και το Άργος, καθώς και συνολικά οι δομές υγείας στην Αργολίδα είναι πολλά και πιεστικά, και χρήζουν άμεσης, συνολικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Ο κ. Φωτήλας κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεοτης χθεσινής συνεδρίασης, αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον κ. Ανδριανό και στην ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Ανδριανός με σειρά παρεμβάσεών του στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί στις προσήκουσες ενέργειες για την κάλυψη των πολυάριθμων κενών σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και τη διασφάλιση όλων των προϋποθέσεων προκειμένου οι δομές υγείας της Αργολίδας να ανταποκρίνονται ακώλυτα στην αποστολή τους.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ